Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Premiéra Podfukárov 2: Evakuovali 4000 ľudí!

Podfukári: 2. dejstvo Zobraziť galériu (2)
Podfukári: 2. dejstvo (Zdroj: Concorde Filmverleih GmbH / Jay Maidment)

LAS VEGAS - Organizátori stretnutia Národnej asociácie majiteľov kín CinemaCon v Las Vegas z bezpečnostných dôvodov prerušili štvrtkové premietanie akčnej komédie Podfukári: 2. dejstvo.

Po približne pätnástich minútach filmu evakuovali 4000-miestnu sálu v The Colosseum hotela Caesars Palace po tom, ako v nej objavili neznámu tašku. Zástupca polície neskôr potvrdil, že nebola nebezpečná, ale bližšie detaily neprezradil. "Projekciu sme zastavili pre bezpečnosť delegátov a zúčastnených. Potenciálnu hrozbu musíme brať vážne. Než sme rozhodli, že to nebola hrozba, už bolo neskoro začať film," uviedol v stanovisku hovorca asociácie Peter Corcoran.

Pred evakuáciou prišli do Colossea snímku predstaviť predstavitelia hlavných hrdinov Dave Franco a Jesse Eisenberg spolu s iluzionistom Davidom Copperfieldom, ktorý sa na snímke podieľal ako koproducent. V pokračovaní príbehu skupiny iluzionistov vykrádajúcich banky počas svojich predstavení sa okrem spomínaných objavia aj Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe, Morgan Freeman či Michael Caine. Do slovenských kín by sa film Podfukári: 2. dejstvo mal dostať 16. júna. 

Viac o téme: Podfukári
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu