Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Otrasný imidž jojkárskeho svalnáča: Preboha, prečo?!

Lukáš Hoffmann Zobraziť galériu (7)
Lukáš Hoffmann (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vážne je to on?! Lukáš Hoffmann (39) je divákom televízie Joj známy najmä svojím gangsterským vzhľadom. Veď vďaka svalnatému telu a tetovaniam stvárnil drsného chlapíka už v nejednom seriáli. Teraz by ste však vypracovaného Bratislavčana snáď ani nespoznali. Začal sa totiž objavovať v novom počine Dovidenia, stará mama a tam má imidž... No skrátka otrasný!

Lukáša Hoffmanna si diváci televízie Joj môžu pamätať z Paneláku, v ktorom stvárňoval Maslákovho drsného kamaráta, no objavoval sa aj v Mafstory či v seriáli Odsúdené. Vo všetkých týchto počinoch však hral drsných chlapíkov. O to prekvapivejšia je jeho najnovšia postava. 

Začal sa totiž objavovať v seriáli Dovidenia, stará mama. No ale tam by ste svalnatého herca snáď ani nespoznali. Tvorcovia ho zamaskovali tak, že mnohí sa pri pohľade na jeho aktuálny výzor doslova zhrozia – jeho imidž je doslova otrasný.

Na hlavu mu nasadili kučeravú blond parochňu a na nos obrovské dioptrické okuliare. Ani oblečenie jeho katastrofálny výzor nezachránilo... Maskérom sa podarilo Lukiho sexepíl stiahnuť doslova na bod mrazu. Veď uznajte!

Viac o téme: Dovidenia stará mama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu