Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový sitkom Andyho Krausa: Toto malo byť úplne inak!

Andy Kraus Zobraziť galériu (7)
Andy Kraus

BRASTISLAVA - Včera televízia Joj odštartovala na svojich obrazovkách nový sitkom z dielne Andyho Krausa (48). Ako sme však zistili, v seriáli Dovidenia, stará mama nie je všetko tak, ako bolo pôvodne plánované. Jednu z hlavných mužských úloh mal hrať niekto úplne iný. Herec Marián Miezga (41) bol až druhou voľbou.

Scenárista Andy Kraus sa po skončení Paneláku pustil opäť do tvorby sitkomov. Okrem Dvojičiek vznikol pod jeho taktovkou aj seriál Dovidenia, stará mama, ktorý mal premiéru vo včerajšom vysielaní televízie Joj. 

Ako sme však zistili zo zákulisia, nie všetko, čo videli diváci na obrazovkách, bolo to, čo mal Kraus pôvodne v hlave. V postave Tarkana, ktorý je synom hlavnej hrdinky, videl vo svojich myšlienkach Milana Ondríka. Ten predtým účinkoval v Paneláku ako Noro. 

Podľa našich informácií ponuku aj chcel prijať, no nedovolili mu to iné povinnosti. „Keď sa určil termín nakrúcania, vysvitlo, že sa zhoduje s termínmi Milanových skúšok v divadle. On je totiž obľúbenec slovinského režiséra Diega de Breu, ktorý ho obsadil do hry Rivers of Babylon,” prezradil nám náš zdroj. 

Andy Kraus tak musel zháňať náhradu. A voľba padla na Mariána Miezgu, ktorý si kvôli sitkomu nechal narásť aj vlasy. 

Marián Miezga v sitkome Dovidenia, stará mama
Zobraziť galériu (7)
Marián Miezga v sitkome Dovidenia, stará mama

 

Viac o téme: Andy KrausDovidenia stará mama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu