Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Verešová šokovala stlačenými prsiami: Polovicu predností mala vonku!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová

PRAHA - Všetky oči na... Slovenská modelka Andrea Verešová (34) opäť hviezdila. Svoje dokonalé telo naposledy predviedla na medzinárodnom filmovom festivale v pražskom Obecnom dome, ktorý sa konal vo štvrtok. Tentokrát však zaujala nielen svojou krásou a výstavnou figúrou, ale najmä poriadne dráždivým dekoltom. Na zmysly mužov zaútočila takýmito zbraňami!

Jej krivky muži obdivujú a ženy ticho závidia. Andrea Verešová patrí jednoznačne medzi najkrajšie a najžiadanejšie modelky česko-slovenského šoubiznisu. Okrem iného je známa tým, že na spoločenských udalostiach rada púta pozornosť. Jej odvážne modely v kombinácii s božskými tvarmi neraz priam hypnotizujú oči prítomných. 


Erotická FOTO Andrey Verešovej: Hodnota sexepílu...1200 percent!


Vždy neprehliadnuteľná brunetka nechýbala ani medzi hosťami filmového festivalu Febiofest, ktorý sa uskutočnil vo štvrtok v pražskom Obecnom dome. Príťažlivá brunetka nasadila naozaj ťažký kaliber a obliekla si poriadne dráždivý model.  

Dvojnásobná mamička zvolila na túto príležitosť priliehavú dlhú sukňu, ktorú dopĺňal krátky sexi top. Horný diel bol riadne tesný a jej prednosti v ňom boli úplne napratané a postláčané. Navyše vôbec nezakryl celé jej prsia a Andrea už veľa na predstavivosť prítomných nenechala. Provokatívny kúsok toho odhalil naozaj dosť... 

Andrei Verešovej spod tesného topu takmer vypadli prsia.
Zobraziť galériu (5)
Andrei Verešovej spod tesného topu takmer vypadli prsia.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu