Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešová bez mejkapu v spoločnosti: Takto sa ksichtila!

Andrea Verešová vie vystrúhať teda poriadne zaujímavé grimasy. Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová vie vystrúhať teda poriadne zaujímavé grimasy. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Čo sa jej stalo?! Andrea Verešová (35) sa v spoločnosti objavuje vždy perfektne upravená. Veď na svojom vzhľade si dáva záležať dokonca aj na svahu, keď si ide s rodinkou zalyžovať. O to prekvapivejší bol pohľad na našu modelku na nedávnej premiére českej komédie Jak se zbaviť nevěsty. Sexi brunetka totiž na akciu dorazila úplne bez mejkapu... A navyše sa aj smiešne ksichtila!

Keď Andrea Verešová príde do spoločnosti, azda všetky ženy zblednú závisťou. Naša modelka je totiž vždy perfektne nahodená a dokonalo upravená. No zdá sa, že aj ona má občas dni, kedy kašle na mejkap aj na prehnané účesy a vydá sa do sveta len tak... V podstate neupravená. 

Presne takto sa mamička dvoch detí objavila včera aj v prominentnej spoločnosti. V Prahe sa totiž konala premiéra českého filmu Jak se zbaviť nevěsty. A brunetka tam všetkým svojím vzhľadom doslova vyrazila dych. Jej tvár totiž nepokrýval ani gram mejkapu.

Žiadne dymové líčenie ani výrazné pery... Absolútne nič. A vlasy? Tie si Verešová jednoducho zaplietla do vrkoča. No mala ich také ulízané, že pôsobili, akoby si ich ani nestihla umyť. Navyše svoj netradičný vzhľad vyšperkovala skutočne zaujímavými grimasami. Veď pozrite sami! 

Andrea Verešová nielenže prišla do spoločnosti bez mejkapu, ešte sa aj poriadne ksichtila.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová nielenže prišla do spoločnosti bez mejkapu, ešte sa aj poriadne ksichtila.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu