Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešová bez cenzúry: Ukázala úplne holý... Fúú, z tohto záberu vám bude poriadne horúco!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová (Zdroj: Facebook AV)

BRATISLAVA - Stále nemá dosť! O slovenskej modelke Andrei Verešovej (35) je známe, že pred objektívmi fotoaparátov rada ukazuje svoje dokonalé krivky a nehanbí sa ich kedykoľvek v plnej kráse odhaliť. To, že kráska nemá s nahotou najmenší problém, dokázala aj na najnovšom zábere z kampane, ktorú pred pár dňami nafotila. Nadšencov šťavnatejších fotografií totiž potešila pohľadom na jej úplne nahé pozadie.

Opäť provokuje! Je krásna, stále žiadaná a úplne bez ostychu. Takéto prívlastky dokonale vystihujú neodolateľnú Slovenku Andreu Verešovú. Brunetka má dokonalé krivky, ktoré si udržiava aj napriek tomu, že na svet priviedla dve deti. To, že je sexi spredu aj zozadu, si modelka veľmi dobre uvedomuje. Svojím dokonalým telom sa totiž pravidelne chváli a jej profily na sociálnych sieťach sú plné fotografií, ktoré mužom doslova berú dych.


Toto jej manžel dovolí? Pozrite, ako sa Verešová vystavuje takmer holá!


O hriešne myšlienky mužského osadenstva sa postarala aj tentoraz, keď zverejnila dráždivý záber z fotenia kalendára na rok 2017 pre nové living centrum v Prahe. Na odvážnej snímke Andrea pózuje v kúpeľni s uterákom, ktorý si pridržiava dosť nízko na to, aby upozornila na svoj dokonalý, úplne nahý zadoček.

Niet pochýb, že keď mnohí fanúšikovia zablúdia na profil tejto krásky, na jej pikantné kúsky len tak ľahko nezabudnú. Nie je to prvý a zrejme ani poslednýkrát, keď modelka verejne odhalila to, čo by malo ostať za dverami spálne. 

Verešová bez cenzúry: Ukázala
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu