Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Boj o život: Známu jojkárku zachránili v poslednej chvíli... Toto sú následky!

Lujza Garajová Schrameková Zobraziť galériu (9)
Lujza Garajová Schrameková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Takmer si ju zobrala zubatá! Herečku Lujzu Garajovú Schramekovú (32) si diváci obľúbili ako ráznu šéfku stajní v jojkárskom projekte Divoké kone. Teraz sa na televíznych obrazovkách objavuje v sitkome Naši. V utorkovom Top Star magazíne však prezradila, že už ju diváci nemuseli nikdy vidieť. Počas nedávneho víkendu totiž bojovala o život. Lekári ju zachránili v poslednej chvíli.

Herečka Lujza Garajová Schrameková šokovala v utorok podvečer televíznych divákov jojkárskeho Top Staru. Krátkovlasá brunetka totiž pred kamerami prezradila, že pred pár dňami jej po banálnom zákroku išlo zrazu o život. „Išlo to strašne rýchlo, po 3 dňoch od trhania zubov to dopadlo v nemocnici, kvázi otrava krvi, alebo pred otravou krvi, alebo také niečo. Proste ten zápal išiel dole na srdce, mala som vraj pekné šťastie, že som to stihla,“ prezradila herečka pre televíziu Joj. Priznala, že je rada, že je medzi živými.

Garajová uviedla, že sa snažila neprepadnúť panike a v týchto ťažkých dňoch jej pomáhal humor. Vraj si vtipkovanie užili aj doktori, ktorí ju hneď po vyšetrení brali na sálu. „Moja prvá reakcia bola, že je to trápne, ale rozplakala som sa. Nevedela som poriadne rozprávať, tak len tak medzi zuby im hovorím: Nemyslite si, že som nejaká hysterická krava, ja som herečka. Podľa možností, nech sa nestane nič hlasivkám a nech jazva nie je veľká, lebo v apríli točím,“ netajila brunetka, ktorá má ranu prelepenú leukoplastom.

Obyčajné trhanie zubov tak Lujzu stálo poriadne veľa. Následky sú až hrozivé. Okrem otravy krvi a jazvy na krku ju trápili aj psychické problémy. „Ešte neotvorím úplne ústa, iba takto (ukázala pred kamerami, pozn. red.), ale vraj sa to bude zlepšovať. Ale viac-menej už psychicky som v poriadku, aj dnes som si dala s Majom (kolega Marián Miezda, poz.red.) vínko, už nemám antibiotiká, tak je dobre,“ povedala herečka.

Topky.sk zisťovala, ako sa aktuálne cíti, ako vyzerá jazva a či teraz nemá strach ísť k zubárovi. „Cítim sa dobre a o mesiac začíname točiť Naši 2, tak dúfam, že divák nebude mať estetickú ujmu, ešte je jazva zalepená, ale hojí sa dobre,“ prezradila nám Lujza, ktorá k zubárovi mieni chodiť aj na ďalej. Zdravotné problémy, ktoré po trhaní zuba nastali, za vinu svojmu lekárovi vôbec nedáva. „Myslím si, že k zubárovi treba chodiť pravidelne, netreba nič zanedbávať. Aj keď v mojom prípade nešlo o zanedbanie, ale to, že antibiotiká, ktoré mi lekár predpísal, jednoducho nezabrali. Nebola to jeho chyba, nemohol to vedieť. Bola to nešťastná zhoda okolností,“ vysvetlila nám  herečka, ktorá nosí teraz na krku šatku, aby jej ranu nebolo vidieť.

Herečka Lujza Garajová Schrameková s jazvou na krku.
Zobraziť galériu (9)
Herečka Lujza Garajová Schrameková s jazvou na krku.

 

Viac o téme: Lujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu