Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Modelka Hospodárová a brčkavá Kveta: Markizácke blondínky ako 20-ročné žaby!

Kveta Horváthová a Jana Hospodárová Zobraziť galériu (6)
Kveta Horváthová a Jana Hospodárová (Zdroj: Smotánka/Tv Markíza)

BRATISLAVA - To je ale pohľad! Kveta Horváthová (39) a Jana Hospodárová (39) patria k markizáckym stáliciam. Na obrazovkách modro-žltej televízie sa totiž objavujú už dlhých 20 rokov. V šoubiznisovej relácii Smotánka si cez víkend zaspomínali na časy ich moderátorských začiatkov. Pozrite na ne - šporťáčka vyzerala ako modelka a farmárka? Tá sa pýšila dlhým brčkavým három.

Kveta Horváthová aj Jana Hospodárová si pamätajú ešte úplné začiatky televízie Markíza. Obe sú totiž v modro-žltej televízii prakticky od jej zrodu. V šoubiznisovej relácii Smotánka si preto cez víkend zaspomínali na časy, keď moderátorky v Záhorskej Bystrici začínali. 

A pohľad na ich staré fotky skutočne stojí za to. Veď Jana Hospodárová pred dvadsiatimi rokmi vyzerala doslova ako modelka. Svedčí o tom jej fotka v plavkách – kráska mala dlhé nohy, štíhly driek a ukážkový úsmev, ktorým pletie hlavy mužských divákov dodnes. 

Jej kolegyňa Kveta Horváthová sa postupom rokov zmenila viditeľnejšie. Veď zatiaľ čo v poslednom období ju diváci poznajú len s krátkym účesom, pred dvomi desiatkami rokov nosila dlhé brčkavé vlasy. A jej rameno zdobilo malé tetovanie. Pozrite!

Jana Hospodárová a Kveta Horváthová v čase, keď mali menej ako 20 rokov.
Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová a Kveta Horváthová v čase, keď mali menej ako 20 rokov.  (Zdroj: Smotánka/Tv Markíza)

Viac o téme: Jana HospodárováKveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu