Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

»Tučné« priznanie Kvety Horváthovej: Váha jej ukazovala 90 kíl... A priberala ďalej!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (5)
Kveta Horváthová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúúúha! Kveta Horváthová (39) patrí k tým známym Slovenkám, ktoré môžu byť pre mnohé ženy veľkou inšpiráciou. Veď hoci sa markizáčka dnes pýši obdivuhodnou postavou, netají, že kedysi si aj ona prešla macatejším obdobím. O tom sa nedávno verejne rozrozprávala. Začala vraj jesť veľa sladkého a ručička na váhe ukazovala 90 kíl... Ona však priberala ďalej!

Kveta Horváthová patrí k slovenským moderátorským stáliciam. A hoci je na očiach verejnosti prakticky od svojich tínedžerských čias, málokto má v pamäti obdobie, kedy by mala čo i len kilo navyše. A predsa... Pred rokmi sa vraj ocitla v stave, kedy jej váha ukazovala 90 kíl, no blondínka sa jednoducho prestala vážiť a priberala ďalej.

Nedávno sa o svojej minulosti rozrozprávala pre rádio Expres. „Ja som ten typ človeka, ktorý veľmi sladké normálne nepotrebuje. Ja mám veľmi málo cukru v krvi, že sa vždy aj odborníci pozastavia, keď mi robia krvné vyšetrenia, že preboha, však tam nie je absolútne nič. Ale mne cukor veľmi nechýba,“ začala Horváthová.

Keď však otehotnela, málo cukru v krvi jej robilo problémy. Bývalo jej zle. Navyše sa k tomu pridružilo aj málo železa a blondínka sa začala sústrediť na svoje stravovanie. „Gynekologička mi poradila, keď mi bývalo zle, aby som v kabelke nosila čokoládu. No lenže z tej trošky čokolády sa u mňa stalo to, a robilo mi to celkom fajn v tom tehotenste, že okrem toho, že som mala vždy niekoľkochodový obed, tak som to zaklincovala veterníkmi a zapíjala som to varenou čokoládou so šľahačkou,“ prekvapila Kveta. 

A potom sa už ocitla v kolotoči, ktorý sa nedalo zastaviť. „A zrazu som zistila, že tá ručička na tej váhe stále stúpa a že tie kilogramy pribúdajú, no ale drž v tehotenstve nejakú hladovku. No a ja som sa už potom bála z toho nejako vyskočiť a som si povedala, však to nejako prejde,“ priznala moderátorka. „Takže ja som sa už po tej 90-ke prestala vážiť a už som si povedala, že kašľať na to, už to nejako dobojujem,,“ netajila markizáčka, ktorej sa však počas materskej podarilo dostať do pôvodnej formy. Prvotným impulzom vraj bolo, keď sa po pôrode vybrala do obchodu. 

„Ja som chodila len po takých štendroch, kde sú 36-ky, 34-ky, S-ka, XS-ka, tie som vyberala, lebo stále to máš v hlave, že si sa nezmenila, že takto vyzeráš. No a potom som išla do tej skúšobnej kabínky s týmito XXS vecami a prešla som okolo veľkého zrkadla. No a pozrela som sa na seba aj s tými vecami, čo som držala a hovorím: ‚Tebe už úplne preskakuje, veď toto si ty nedáš ani na malíček na ruke, proste toto neoblečieš, aj keby si mala 100 obuvákov v tej skúšobnej kabínke. Tak som to išla zaniesť a požičiavala som si veci od mamy,“ dodala známa Slovenka, ktorej vraj v tom období bola rodina veľkou oporou. 

Pred pár týždňami sa plavovláska fotkou zo svojho pribratého obdobia podelila na sociálnej sieti Instagram. 

 

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu