Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hospodárová so slzami v očiach: Pozrite, je z nej nový Rozboril!

Jana Hospodárová Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová

BRATISLAVA – Nešťastie v láske, šťastie v práci! To si môže povedať markizácka moderátorka Jana Hospodárová (40). Hoci sa len nedávno rozišla s argentínskym priateľom Pablom Leonom, má opäť dôvod na radosť. Získala totiž lukratívny job. Popri moderovaní Športových novín bude divákov sprevádzať aj novým veľkýmprojektom, ktorým budú chcieť v Záhorskej Bystrici bezpochyby šliapať na päty bývalému kolegovi Vilovi Rozborilovi (49).

Dlhoročná tvár žlto-modrej televízie Jana Hospodárová sa v posledných dňoch mení na exkolegu Vila Rozborila. Našťastie nie vizuálne, ale čo sa roboty týka. Bude totiž moderovať nový charitatívny projekt Šťastný domov. Ide o reláciu so silnými emóciami, podobne ako je V siedmom nebi (kedysi na Markíze Modré z neba), ktoré moderuje Vilo Rozboril už nejaký ten čas v konkurenčnej Jojke.

Televízia sa snaží nájsť rodiny s ťažkým osudom, ktoré navštívi štáb a po krátkom predstavení ich príbehu ich zoberú na dovolenku. Medzitým im v priebehu 72 hodín urobia prestavbu príbytku a vybavia ho novými doplnkami. Rekonštrukciu mapuje Hospodárová, ktorá tiež trávi čas aj s rodinou.

Zaujímalo nás preto, ako sa cíti ako moderátorka takého veľkého projektu, keďže podobnú reláciu ešte nikdy nemoderovala. Nemá z niečoho obavy? „Za 20 rokov v Markíze som už moderovala veľké množstvo projektov, nerozdeľujem ich na veľké alebo malé. Mám za sebou xy priamych prenosov v prime time a nehovorím len o Športových novinách. Ako hovorí klasik –strach a peniaze som nikdy nemala. A tu strach naozaj nie je na mieste, len radosť z novej príležitosti, ktorá má navyše krásnu myšlienku,“ povedala pre topky Hospodárová, ktorá má už za sebou aj niekoľko natáčacích dní.

„Štyri epizódy sú na svete. Znamenajú aj štyri rodiny, ktorým sme dopriali oveľa krajší pocit zo života, a to je výborný pocit. Iste, je to aj drina. Spoločne s partiou majstrov pracujeme od rána do večera a niekedy aj od večera do rána, ale – ako som povedala – stojí to za to,“ uviedla blondínka, ktorá je známa tým, že je veľmi citlivý človek. Spýtali sme sa jej preto, či sa neobáva, že ju pred kamerami premôžu emócie. „Neviem, či veľmi citlivý, ale citlivý našťastie áno. Empatia je normálna vec, aspoň pre mňa. Iste, že boli aj slzičky, ale za tie sa predsa nehanbíme... Pocity pri odovzdávaní Šťastného domova všetky predchádzajúce smutne chvíľky vyvážia,“ priznala Jana, ktorej relácia je na prvý pohľad dosť podobná tej Rozborilovej.

Zisťovali sme preto, či sa neobáva, že ich budú diváci porovnávať. „Nepovedala by som, že je podobná. Snáď len v tom, že v oboch sa pomáha. A to je na nich to najkrajšie. Takých relácií nie je nikdy dosť. Pomoc je ako bumerang, ktorý sa k vám vždy vráti. Porovnávaním sa ani trochu nezaoberám, myslím len na pozitívne veci,“ dodala na záver markizáčka, ktorá bude mať za úlohu šliapať na päty Rozborilovi. Relácia má byť totiž nasadená v stredu večer v čase, keď na konkurenčnej Jojke ide program V siedmom nebi. Nechajme sa prekvapiť, ktorá emotívna relácia ľudí osloví viac.

Jana Hospodárová bude moderovať novú reláciu.
Zobraziť galériu (6)
Jana Hospodárová bude moderovať novú reláciu.

Viac o téme: Jana Hospodárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu