Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Horváthovej »foajé« v priamom prenose: Kveti, to čo bolo?!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto jej (ne)vyšlo! O čare živého vysielania by vedel rozprávať azda každý ostrieľaný moderátor. Stačí totiž len chvíľka nepozornosti a trapas je na svete. O tých sa v stredu ráno rozprávalo aj v markizáckom Teleráne. Konkrétne Kveta Horváthová (39) sa pýtala čerstvo vydatej Dominiky Cibulkovej (27), či sa jej počas svadobného dňa nestalo nejaké faux pas. Ale... Kveti, čo si to povedala?!

Vstávať každý deň skoro ráno do práce a ešte byť schopný viesť aj zmysluplné rozhovory nie je práve med lízať. Svoje by o tom vedela rozprávať aj moderátorka markizáckeho Telerána Kveta Horváthová. Tá si totiž v stredu nevedomky vyrobila úsmevný trapas. 

Zhodou okolností práve o tých sa v rannej šou rozprávali. Blondínka sa totiž pýtala čerstvo vydatej tenistky Dominiky Cibulkovej, či sa jej počas svadobného dňa nestalo nejaké faux pas. No, stačilo aby markizáčka otvorila ústa a jeden si vyrobila sama. 

Namiesto francúzskeho faux pas, ktorým sa nevydarené momenty alebo chybičky označujú, totiž Kveta použila úplne iné slovo. „Žiadne ‚foajé’ sa nestalo, hej? Žiaden trapas...“ zahlásila Horváthová v priamom prenose. Pritom slovo foyer (foajé) označuje reprezentačné vstupné priestory divadla či kina. 

Plavovláska sa pritom nad svojou chybou ani nepozastavila a rozhovor viedla ďalej. Na to, že niečo nie je v poriadku, upozornil až jej kolega Dodo Kuriľák, ktorý vtipne dodal: „Ani žiadne po-fá?“ No čo, aj moderátori sú len ľudia a po skorom vstávaní sa Kvete ani nečudujeme. 

Viac o téme: Kveta Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu