Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Podzámska prehovorila o nevere: Toto bolo pre ňu najťažšie!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska

BRATISLAVA – Otvorene o cudzoložstve! Keď herečku Elenu Podzámsku (44) opustil pred vyše dvomi rokmi tanečník Matej Chren (32), ryšavka to niesla veľmi ťažko. O niečo neskôr si mladík našiel novú priateľku, čo umelkyni nepridalo na pokoji v duši. Minulý rok v apríli sa však aj ona opäť zamilovala, no vzťah s moderátorom Michalom Havranom jej tiež dlho nevydržal. Dôvod rozchodu nebol ani tentokrát známy. A tak mnohých divákov určite prekvapilo, keď sa nedávno pred televíznymi kamerami rozhovorila o nevere. Čo prezradila? Pristihla milenca in flagranti?!

Herečka Elena Podzámska je známa tým, že svoje city nevie dobre skryť. Keď koncom roka 2013 vyplávala na povrch informácia, že umelkyňu opustil jej vtedajší priateľ Matej Chren, boli to pre ňu tie najťažšie chvíle, ktoré prežívala pred celým Slovenskom. Rozchod ju trápil poriadne dlho. Potom sa na dlhý čas stiahla do úzadia. No v apríli minulého roka sa prevalilo, že sa opäť zamilovala. S moderátorom Michalom Havranom jej však vzťah tiež nevydržal a po niekoľkých mesiacoch ju opustil.  

Teraz nemá problém otvorene prehovoriť aj o tej najchúlostivejšej téme, akou je nevera. Pre jojkársky Top Star magazín sa spolu s hereckou kolegyňou Zuzanou Vačkou rozhodli prehovoriť o svojich skúsenostiach. „Prvé pocity boli dosť bolestné, ale dnes sú z toho celkom vtipné historky. To keď začnem niekedy rozprávať, tak sa chytáme za brucho. Som strašne šťastná, že som už v takom nadhľade, že z toho viem robiť veselé historky,“ povedala bez okolkov Vačková.

Elena má zjavne s neverou tiež svoje skúsenosti, aj keď ju neodhalila počas vzťahu, ale oveľa neskôr. „Mne sa nestalo, že by som prišla na neveru, nedajbože in flagranti, až potom, potom, však on vtedy a toto...,“ povedala Podzámska a pokračovala ďalej: „Ja už to potom neriešim, pre mňa to už nemá význam.“

„To už je potom nebožtík, už ho pekne oplačeme, rozlúčime sa a je,“ doplnila s úsmevom Zuzana a kolegyňa s ňou súhlasila: „Ale fakt. Keď sa niekto rozhodne, že už nechce byť s niekým, tak na čo to budem siliť, rieš si už svoj život. Takúto vec musí žena v sebe spracovať, a to už je individuálne ako.“ Na čo Vačková ihneď so smiechom zareagovala: „Niekto si pekne ponadáva, niekto povyhadzuje veci z okna. To zabolí, lebo to je rana do srdca, najskôr to musí umrieť, a keď to umrie, tak už mi je dobre.“

„Presne, to je ten čas, keď to umrie v srdci, to je to najťažšie,“ dodala Podzámska. Obe neveru nevyčítajú milenkám, ktoré sú tiež častokrát klamané, ale mužom: „Aj ony pocítia tu bolesť, ako sú klamané tým mužom neverníkom, hajzlom. Oni to vedia, ktorí sú to. Si spytujú svedomie,“ uviedli herečky na záver.

Viac o téme: Elena PodzámskaZuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu