Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podzámskej ex Chren sa ide ženiť: Berie si ženu po mafiánovi!

Matej Chren a Linda Zubčáková - Čongrády Zobraziť galériu (4)
Matej Chren a Linda Zubčáková - Čongrády

TOMÁŠOV - Budú svoji! Koncom roka 2013 verejnosť šokovala informácia o rozchode herečky Eleny Podzámskej (44) a Mateja Chrena (34). Tanečník si však pomerne rýchlo našiel za brunetku náhradu - zamiloval sa do vdovy po mafiánovi Petrovi Čongrádym, Lindy Zubčákovej-Čongrády (40). A dvojica chystá aj megaveľkú svadbu. Už o tri týždne!

Vzťahu tanečníka Mateja Chrena a vdovy po mafiánovi Čongrádym, Lindy Zubčákovej-Čongrády spočiatku mnohí neverili. Dnes je však jasné, že dvojica sa našla a plánuje spolu aj budúcnosť. Ako totiž informoval týždenník Plus 7 dní zamilovaný pár už v týchto dňoch chystá veľkú svadbu. 

Svadobné zvony zaznejú zaľúbencom už o tri týždne v krásnom kaštieli v Tomášove neďaleko Bratislavy. „Áno, je pravda, že sa blíži náš svadobný deň,“ potvrdil pre týždenník budúci ženích. „Všetko organizujeme s Lindou spoločne a naše predstavy sa vo všetkom zhodujú. Svadba bude na nádhernom romantickom mieste a tešíme sa, že si tento deň spoločne s nami užijú naše rodiny aj priatelia,“ priznal tanečník. 

„Takže o malej svadbe sa nedá hovoriť. K zoznamu hostí by sme sa neradi vyjadrovali, pretože nechceme narúšať ich súkromie,“ ospravedlňoval sa Chren, ktorý sa už veľkého dňa nevie dočkať. Snúbencom gratulujeme! 

Viac o téme: Matej ChrenElena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu