Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Znova zamilovaná Podzámska: Priznala nového chlapa!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska

BRATISLAVA - Má nového frajera! Herečka Elena Podzámska (44) mala v minulosti smolu na chlapov. Veď nie je žiadnym tajomstvom, že po bolestivých rozchodoch si toho vytrpela viac než dosť a svoje emócie často neudržala na uzde ani rovno pred kamerami. Najnovšie sa však na sympatickú umelkyňu konečne usmialo šťastie a pre jojkársky Top Star dokonca priznala, že má novú lásku.

Je opäť zaľúbená! Slovenská herečka Elena Podzámska má za sebou niekoľko nevydarených vzťahov. O krušné chvíle v živote sa jej postaral nielen publicista Michal Havran, ale aj tanečník Matej Chren, ktorý Elenu po bolestivom odlúčení poriadne potrápil. Brunetka sa tak na istý čas dokonca stiahla aj z očí verejnosti.


Podzámska prehovorila o nevere: Toto bolo pre ňu najťažšie!


Dnes je ale všetko v úplnom poriadku. Herečka opäť žiari spokojnosťou a rozdáva úsmevy na všetky strany. Dôvodom jej nekonečného šťastia a radosti je totiž nová láska. Pre magazín Top Star priznala, že už nejaký ten čas má po svojom boku nového chlapa. „Necelý rok. Vzhľadom na to, že som už mala veľa takýchto skúseností v rámci medializácie mojich vzťahov, tak sa to snažím ale uchrániť,“ povedala sympatická herečka, ktorá sa tak na adresu svojej novej lásky vyjadrovala veľmi opatrne.

Známa brunetka ale napokon priznala, že za svojím novým objavom často lieta tisícky kilometrov do Ameriky a prezradila aj to, že jej vyvolený je dokonca Slovák, ktorý tam kedysi emigroval. „Je to muž so všetkým, čo má byť . Má asi všetko to, čo mi chýbalo,“ nešetrila komplimentmi na adresu nového partnera Podzámska. Snáď bude jej záhadný muž aj napriek veľkej vzdialenosti konečne tým pravým.

Viac o téme: Elena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu