Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka Paulovičová po dlhom čase v spoločnosti: A rovno s novým chlapom!

Herečka Veronika Paulovičová Zobraziť galériu (10)
Herečka Veronika Paulovičová (Zdroj: Topky.sk)

PRAHA – Prekvapila! Herečka Veronika Paulovičová (35), ktorá kedysi účinkovala v jojkárskom Paneláku, sa na verejnosti už poriadne dlho neobjavila. Na prekvapenie mnohých ale zavítala na Česko-Slovenský ples v Prahe. A rovno s novým chlapom po boku.

Veronika Paulovičová začínala ako rosnička v Markíze, do povedomia sa však dostala ako masérka Ria z jojkárskeho Paneláku, či ako tanečnica v Showdance. Vídavať sme ju však mohli aj v kriminálnom seriáli Prvé oddelenie ako vyšetrovateľku Sašu Borskú.

No čo  sa týka spoločenských udalostí, vyhýbala sa im zjavne oblúkom, na žiadnej sme ju totiž nestretli poriadne dlho. Uplynulú sobotu sa ale objavila na Česko-Slovenskom plese v Prahe. A na prekvapenie mnohých prítomných prišla po boku neznámeho muža, pri ktorom jej nerobilo problém objať ho aj okolo pása. A rovnaké dotyky jej opätoval aj on. Dokonca s úsmevom pózovali aj nášmu fotografovi.

Podľa našich informácií ide o Veronikinho nového priateľa. Zaujímalo nás preto, či môže o svojej novej láske prezradiť niečo viac. „Prepáčte, môžete mi zavolať neskôr?“ odbila nás herečka, keď sme ju kontaktovali. Hoci sme sa snažili zavolať jej aj neskôr, telefón už mala vypnutý. No hlavne, že je mamička 9-ročného syna Jakuba opäť šťastná. 

Herečka Veronika Paulovičová prišla na ples bok po boku s novým chlapom.
Zobraziť galériu (10)
Herečka Veronika Paulovičová prišla na ples bok po boku s novým chlapom.

Viac o téme: Veronika Paulovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu