Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Verešová a Jurčová v spoločnosti: Trapas za trapasom!

Modelka Andrea Verešová a herečka Danica Jurčová si na Česko-Slovenskom plese vyrobili trapas. Zobraziť galériu (10)
Modelka Andrea Verešová a herečka Danica Jurčová si na Česko-Slovenskom plese vyrobili trapas. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA/PRAHA - Toto im nevyšlo! Cez víkend sa v hlavnom meste našich západných susedov konal už tretí ročník Česko-Slovenského plesu. V spoločnosti sa okrem vplyvných politikov a biznismanov objavili aj známe tváre šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala napríklad modelka Andrea Verešová (35) či herečka Danica Jurčová (39). No a práve tieto dve dámy mali počas večera niečo spoločné - obe si totiž vyrobili úsmevný trapas.

Známe tváre českého a slovenského šoubiznisu sa cez víkend stretli v pražskom Obecnom dome. Konal sa tam totiž už tretí ročník Česko-Slovenského plesu. Medzi pozvanými hosťami nechýbala napríklad kráľovná všetkých podujatí Andrea Verešová či slovenská herečka Danica Jurčová. No hoci obe dámy sa snažili v spoločnosti zapôsobiť čo najlepšie, vyrobili si úsmevný trapas.

Známa modelka opäť predviedla, že vie, ako správne pózovať pred objektívmi fotoaparátov. Točila sa, hádzala jednu pózu za druhou... No poriadne ju potrápili šaty. Do dlhej vlečky sa jej totiž zaplietli nohy a pred zrakmi všetkých prítomných musela zachraňovať situáciu – zohla sa a zaseknutý opätok sa z ružovej látky snažila vyslobodiť.

Outfit sa o trapas postaral aj Jurčovej. No na rozdiel od Verešovej, Danica si ho vyrobila v podstate sama. Do noblesných priestorov totiž herečka prišla síce v dlhých šatách olivovej farby, no prvotný dojem úplne pokazila zimná športová bunda. Tú si navyše sympatická Slovenka vyzliekala pomocou zubov, ktorými si sťahovala rukáv.

Navyše, spod zelenkavého kúsku herečke po celý čas vytŕčala podprsenka telovej farby. Umelkyňa by si tak nabudúce mala nechať poradiť od skúsenejšieho módneho stylistu... Alebo si skrátka obstarať pekný kabát alebo kožušinu a vrchnú časť spodnej bielizne nechať raz doma. Toto sa totiž rozhodne na ples nehodí!

Viac o téme: Andrea VerešováDanica Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu