Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hriešne zvodné Slovenky na bále: Silikónka ukázala telo v ružovej »sieťke«, Drobová červené nohavičky!

Michaela Gašparovičová, Gabriela Drobová Zobraziť galériu (7)
Michaela Gašparovičová, Gabriela Drobová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Cez víkend sa v našom hlavnom meste konal 15. ročník Bratislavského Bálu. Známe Slovenky sa nahodili do krásnych šiat a urobili zo seba elegantné dámy. No niektoré stavili aj na poriadne zvodné kúsky, ktoré toho odhalili viac než dosť. Medzi také jednoznačne patrí blondínka s najväčšími silikónmi šoubiznisu Michaela Gašparovičová (23), či riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová (41). Pozrite, ako sa nahodili!

Cez víkend sa slovenská smotánka zabávala na 15.ročníku Bratislavského Bálu. Páni prišli do spoločnosti nahodení v čiernych oblekoch a dámy v krásnych róbach. No niektoré by sa viac ako elegantnými dali nazvať super zvodnými.

Galéria: 15. ročník Bratislavského Bálu

Toto označenie jednoznačne platí na šaty najprsnatejšej blondínky šoubiznisu Michaely Gašparovičovej. Mladá Slovenka totiž svoje telo zahalila len do ružovej priesvitnej látky s vyšitými kvetmi. A pod týmto sexi kúskom bola silikónka takmer úplne nahá - mala na sebe len nohavičky telovej farby. Išlo teda o poriadne odvážny outfit.

Zvodný detail na svojich červených šatách mala aj riaditeľka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová. Jej honosná róba mala totiž taký vysoký rozparok, že plavovláska v istom momente okrem štíhlych nôh odhaľovala aj časť svojich nohavičiek. 

Viac o téme: Michaela GašparovičováMichaela Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu