Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gabriela Drobová skončila: Nahradí ju mladšia!

Gabriela Drobová Zobraziť galériu (4)
Gabriela Drobová (Zdroj: fashion tv)

BRATISLAVA - Gabriela Drobová (42) už dlhých 5 rokov úspešne vedie česko-slovenskú verziu módnej televízie Fashion Tv. Navyše je aj tvárou relácie Fashion Lifestyle. No od prvého apríla má byť všetko úplne inak. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, známa blondínka končí... Pred kamerami ju má nahradiť mladšia!

Gabriela Drobová je v mediálnom svete ostrieľaný hráč. V minulosti pracovala v televízii Markíza, no už 5 rokov vedie módnu televíziu Fashion Tv. Navyše ani práca moderátorky jej nie je cudzia – je tvárou relácie Fashion Lifestyle. No ako sa nám podarilo zistiť, na tomto poste od 1. apríla definitívne končí. 

Pred kamerami ju má nahradiť o 16 rokov mladšia kolegyňa z módnej televízie. „Tím Fashion TV czech&slovak sa v septembri 2015 rozrástol. V projekte Face of Fashion TV som objavila skvelú moderátorku Jasminu Alagič a rozhodla som sa, že práve ona je vhodnou tvárou relácie Fashion Lifestyle,“ nadšene prezradila Drobová.

Na novú pracovnú príležitosť sa teší aj sexi moderátorka s balkánskymi koreňmi. „Je to pre mňa obrovská pocta a zároveň výzva byť tvárou lifestylovej relácie na Fashion TV. Servis a možnosti, ktoré táto televízia poskytuje svojim moderátorkám je proste neskutočný. Milujem Fashion TV, je to naozaj práca snov,“ priznala Jasmina, o ktorej výzor sa odteraz bude starať tím tých najlepších slovenských profesionálov v oblasti krásy. 

V lifestylovej relácii módnej televízie Fashion TV nahradí Gabrielu Drobovú moderátorka Jasmina Alagičová.
Zobraziť galériu (4)
V lifestylovej relácii módnej televízie Fashion TV nahradí Gabrielu Drobovú moderátorka Jasmina Alagičová.  (Zdroj: fashion tv)

Viac o téme: Gabriela DrobováFashion TV
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu