Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Známa Slovenka úplne bez hanby: Ukázala... Fúha!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (4)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA – Vyzliekla sa donaha! Sexbomba Michaela Gašparovičová (23) pravidelne zásobuje svojich priaznivcov na sociálnych sieťach šteklivými fotografiami. Najnovšie zverejnila záber, z ktorého bude pekelne horúco najmä mužským fanúšikom. Vylepšená blondínka sa totiž pochválila poriadne pikantným kúskom.

Michaela Gašparovičová je známa svojím zámerom vyzerať dokonale ako svetoznáma bábika Barbie. Po tom, čo sa nechala niekoľkokrát vylepšiť chirurgickými zákrokmi, vystavuje denne na obdiv svoje prednosti, ktoré poznáme už hádam z každej strany.

Blondínka navyše rada provokuje a fanúšikov zásobuje rajcovnými kúskami, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach. Svojimi odvážnymi zábermi oživuje fantáziu nejedného chlapa - no v konečnom dôsledku sa ani niet čomu čudovať. Neposlušná Slovenka sa totiž okrem iného pýši aj najväčšími silikónmi slovenského šoubiznisu.


Plastiková Slovenka bez hanby: Úplne nahá... a s rukou TAM!


Prsnatá sexica už šokovala kadečím. Naposledy ale pútala pozornosť pekne odzadu. Plavovláska zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje vo vani, a to úplne nahá. Silikónová kráska okrem dokonalých kriviek odhalila aj svoje luxusné pozadie. Ten pohľad teda rozhodne stojí za to, veď posúďte sami!

 

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu