Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rolins v boji so zákernou chorobou: Nad vodou ju držia tieto slová... z hrobu kamaráta!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins

PRAHA - Ťažké obdobie! Dara Rolins (43) prežíva jedno z najhorších období svojho života. Novinári i mnohí fanúšikovia vedia, že jej manažérka Eva Skallová (36) je zároveň aj jej nerozlučnou kamarátkou. Teraz však bohužiaľ bojuje so zákernou rakovinou. Speváčka jej aj sebe dodáva sily vetou, ktorá sa vyníma na hrobe iného blízkeho priateľa, ktorý ju navždy opustil pred 4 rokmi.

Dara Rolins je naozaj aktívna na sociálnych sieťach a delí sa s fanúšikmi aj o svoje súkromie. Pred necelými dvomi týždňami im však oznamovala veľmi smutnú správu týkajúcu sa jej manažérky a blízkej kamarátky. „Evička je chorá. Bojuje s rakovinou a my všetci, ktorí ju milujeme, bojujeme s ňou,” napísala speváčka.

A hoci je v tomto období poriadne vyťažená, na svoju blízku osobu nezabúda. Pred pár dňami sa spolu dokonca vybrali aj do lyžiarskeho strediska, kde si užili nejaký čas bez stresu a zhonu. „Je divné byť na horách bez snehu, ale nevadí, to sa vyladí a hlavne: neprestávame tancovať,” uviedla Dara ku spoločnej fotografii.

Touto pozitívnou vetou očividne dodáva v týchto ťažkých chvíľach silu sebe aj Eve. Napriek tomu sa však aj za ňou skrýva bolestná spomienka. Ide totiž o slová vizážistku Alexa (†30), ktorý opustil tento svet v máji 2011. Toto heslo má aj vytesané na náhrobku.

Dara Rolins a Eva Skallová sa držia hesla zosnulého Alexa Hromeka. Veta sa nachádza aj na jeho náhrobku.
Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins a Eva Skallová sa držia hesla zosnulého Alexa Hromeka. Veta sa nachádza aj na jeho náhrobku.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu