Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenka pohorela na svetovej súťaži krásy: Aha, čo jej zlomilo väz!

Miss Universe SR Silvia Prochádzková neuspela na svetovom finále zrejme kvôli promenáde v plavkách. Zobraziť galériu (14)
Miss Universe SR Silvia Prochádzková neuspela na svetovom finále zrejme kvôli promenáde v plavkách.

BRATISLAVA – Pekná tvár a sexepíl ešte neznamenajú víťazstvo. To už vie aj úradujúca Miss Universe SR Silvia Prochádzková (22), ktorá sa počas uplynulého víkendu zúčastnila svetového finále súťaže krásy v americkom Miami. Na rôznych odborných internetových stránkach síce naša plavovláska bodovala vždy v prvej dvadsaťpäťke a dokonca bola ocenená ako najsexi kandidátka spomedzi všetkých zúčastnených krajín, no nakoniec vôbec neuspela. Vieme, čo ju potopilo.

Mnohých zaujala, no nakoniec aj tak prepadla! Slovenská kráľovná krásy Silvia Prochádzková sa posledné týždne snažila v Miami zaujať fanúšikov, ale najmä porotu svetovej Miss Universe. Na rôznych weboch hodnotiacich kandidátky zo súťaží krásy naša plavovláska bodovala vždy v prvej dvadsaťpäťke. Dokonca na stránke globalbeauties.com, ktorá sa porovnávaniu účastníčok venuje už dlhých 17 rokov, bola ocenená ako najsexi kráska. 

Podľa mnohých mala Silvia naozaj vysoké šance na umiestnenie. „A konečne, Slovenská republika! Milujem túto dievčinu. Jej postava nepatrí medzi najlepšie, ale ona je tak prirodzene krásna, také dievča od vedľa, že by som ju mohol hneď korunovať  za svoju Miss Universe 2014!“ ospevoval našu zástupkyňu jeden z blogerov z odbornej stránky.

A nebol jediný. Vysoká Slovenka padla do oka viacerým ľuďom, ktorí píšu o svetových súťažiach krásy. „Je očarujúca a sexi, mnohí ju zrejme prehliadnu kvôli šerpe. Slovenská republika nemala semifinalistku od roku 1994. Ona by to mohla rozhodne zmeniť,“ zneli slová chvály na Prochádzkovú. Zároveň však autor poukázal na to, že šerpa s názvom našej krajiny Prochádzkovej šance trochu zráža. Malý štát v strede Európy rozhodne nepatrí k tým, ktoré by pravidelne bodovali. Naposledy sa umiestnila Silvia Lakatošová, ktorá skončila medzi šestkou najkrajších dievčat. 

Jej zverenkyňa však podobný úspech nakoniec nezopakovala. Možno za to čiastočne mohla spomínaná nedokonalá postava. A zvyšok zrejme pokazila promenádou v plavkách. Silvia sa totiž ocitla vo videu medzi 20-tkou dievčat, ktoré mali údajne najhoršiu chôdzu zo všetkých súťažiacich. A je pravda, že pri predvádzaní na improvizovanom móle pri bazéne naša zástupkyňa nepôsobila príliš sebavedomo. Kráčala trochu neisto a neustále sa pozerala do zeme. 

Ako sa zdá, nestačí mať iba dokonalú tváričku, súťažiace musia byť vo všetkých disciplínach pripravené na sto percent. A to Silvia zjavne nebola. Okrem toho naša kráska zažila aj menšie faux pas, keďže sa v rámci národných kostýmov prezentovala v starých šatách, ktoré už predviedla minulý rok jej predchodkyňa. Snáď sa jej nástupkyňa zo všetkých týchto chybičiek poučí...

VIDEO: Silvia Prochádzková medzi dievčatami s najhoršou modelingovou chôdzou.

Prochádzková Miss Universe promenáda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu