Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Fúha, Polnišová sa nezdá: Toto by ste od nej nikdy nečakali!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová

BRATISLAVA - Pozrite, čo ho je schopná! Herečka Petra Polnišová (39) je divákom dobre známa vďaka svojmu humoru, keďže je schopná urobiť si srandu aj sama zo seba. A tiež je ochotná podstúpiť takmer hocičo, keď ide o dobrú vec. V sobotu večer markizácka Smotánka odvysielala reportáž, kde sa brunetka predviedla tak, ako ju snáď ešte nikto nevidel.

Prekvapila!  Petra Polnišová patrí bezpochyby k našim najlepším komickým herečkám. Ako jedna z mála si vie totiž robiť žarty aj sama zo seba a svojej oblejšej postavy. A pre dobrú vec je schopná urobiť naozaj hocičo, dokonca aj riskovať svoje zdravie.

Aspoň tak to vyzeralo v sobotňajšej markizáckej Smotánke, kde opäť prekvapila televíznych divákov. Zabávačka predviedla to, čo by od nej asi nikto nečkal. Brunetka bola totiž pre Nadáciu Televízie Markíza ochotná urobiť desať mlynských kolies. A pri robení šiesteho takmer prišla k úrazu. Petra nohou zavadila do klavíra stojaceho v rohu miestnosti. „Áno, živá, živá som, dobre,“ zahlásila v dokrútke Polnišová a pokračovala v gymnastických kúskoch ďalej.

Zaujímalo nás preto, či sa v minulosti venovala nejakému športu, keď bez prípravy odkrútila desať takýchto premetov. „Ja som sa kedysi venovala volejbalu a softbalu, takže športovanie je súčasťou môjho života, aj keď to tak asi nevyzerá. Tieto gymnastické prvky sú pre mňa úplne bežné. Ja som hypermoderná,“ priznala s úsmevom herečka, ktorá sa našťastie pri náraze o klavír nezranila. „Ja som to zle vymerala. Bola to strašne malá miestnosť. Skoro som si zobrala klavír so sebou,“ zažartovala na záver Polnišová. 

Petra Polnišová pri robení mlynského kola, pri ktorom sa takmer zranila.
Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová pri robení mlynského kola, pri ktorom sa takmer zranila.

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu