Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľká zmena v živote Petry Polnišovej: Po dvoch synoch ukázala verejne tretieho!

Petra Polnišová Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová

Bratislava - Po tretíkrát mamou! Herečka Petra Polnišová (40) sa vo štvrtok prvýkrát po štyroch rokoch stretla so svojím adoptívnym synom Adriánom (19). Tmavovláska sa totiž na diaľku stala podporovateľkou talentov z nadaných rómskych rodín.

Obľúbené tváre slovenského šoubiznisu Petra Polnišová a Adela Banášová sa vo štvrtok objavili na tlačovke občianskeho združenia Divé maky. Obe sa totiž aktívne podieľajú na rozvíjaní a podporovaní talentov spomedzi rómskych detí. Známe Slovenky sa stali nielen tvárami združenia, ale aj adoptívnymi mamami na diaľku.

Herečka Petra Polnišová si pred pár dňami vyskúšala, aké je to byť mamou troch detí. So svojím adoptívnym synom Aďom sa prvýkrát stretla po štyroch rokoch. Topky zisťovali, prečo sa známa komička rozhodla podporovať talent svojho zverenca. „Spoločnosť je nespravodlivá. Nie každý zarába tak, aby si mohol dovoliť kvalitné vzdelanie. Dala som sa na to, lebo Aďo má širokú škálu talentov a hlavne vynikajúce študijné výsledky,“ skonštatovala Polnišová.

S manželom Mattieuom Darrasom má však v skutočnosti iba dvoch synov Simona a Félixa, preto nás zaujímalo, či aj v súkromnom živote neuvažuje o treťom dieťati. „To sa ma každý pýta. Zatiaľ nie, vlastne som ani nemala čas premýšľať nad touto témou. Vyzerám tehotná?“ dodala s úsmevom sympatická herečka.

Petra Polnišová so svojím adoptívnym synom.
Zobraziť galériu (5)
Petra Polnišová so svojím adoptívnym synom.

VIDEO: Rozhovor s Petrou Polnišovou o jej treťom synovi.

rozhovor Polnisova Dive Maky

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu