Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizácki farmári sa neštítia ničoho: Totálny podraz a intrigy pred duelom!

Katka a Tomáš boli pripravení podraziť Miriam. Zobraziť galériu (11)
Katka a Tomáš boli pripravení podraziť Miriam.

BRATISLAVA - Drsná hra! Markizácka Farma pomaly speje do finále a na statku sa evidentne pritvrdzuje. Keď Miriam pod vplyvom alkoholu vyzradila prvej duelantke Petre, aké disciplíny by si zvolila, ostatní si len mädlili ruky. Čiernovlasej súperke nič neprezradili a kuli plány, ako to dopadne po jej vyhadzove. Hlavní konšpiranti Tomáš a Katarína dokonca nahovárali navrátilca Doda, aby podporoval Mirkinu zamilovanosť a zabezpečil si tak postavenie farmára týždňa. Nakoniec však bolo všetko inak.

Piatková Farma začala návratom Jozefa Kababika do hry. Všetci vyzerali potešení, dokonca si aj vypili. Najviac Miriam Čaládyová, ktorej sa Dodo zrejme páči. „Ja som ani neverila, že sa sem vrátil, to bolo dačo úžasné. Od šťastia sa idem asi opiť,” povedala pred kamerami a svoje slová aj splnila. 

Na druhý deň si toho tmavovláska pamätala naozaj málo. A súperom to prišlo veľmi vhod. „Peťa z nej vytiahla, aké by dala disciplíny a Mira si nič nepamätá. By bola Petra tupá, keby to nevyužila,” vyjadrila sa Katarína Cíbiková. „Ty musíš byť na ňu dobručký, nech je stále zamilovaná a nech ťa buchne farmárom týždňa, a tým pádom sme my chlapi chránení,” obrátil sa po ryšavkiných slovách Tomáš Mayer na Doda. 

Intrigovalo sa teda vo veľkom a nikto nemal v úmysle upozorniť Miriam na to, že je pred výberom druhej duelantky v nevýhode, keďže Petre Bejdovej prezradila svoje plány. Východniarka ale nakoniec všetkých prekvapila. „Rozmýšľala som strašne dlho. Do duelu si beriem Katku,” vyhlásila Humenčanka pred moderátorkou Kvetou Horváthovou. 

To samozrejme vyvolalo búrlivú reakciu Kataríny aj Tomáša, ktorí začali Bejdovú obviňovať z pokrytectva, hoci oni sa predtým voči Miriam tiež nezachovali čestne. „Ty si jaká falošná, zhor v pekle!” vykrikoval Mayer ešte aj po tom, čo duelantky odišli do chatiek. 

Pri samotnom zápase o zotrvanie na Farme bol Petržalčan napokon jediný, kto si želal návrat Katky. Toto prianie sa mu ale splnilo. Petre „zlomilo väz” zle napárané perie, hoci bola rýchlejšia. Nevšimla si dve kostrnky a bod putoval na Katkino konto. Tá potom súperku tromfla aj v znalostiach z almanachu, a tak mohla zostať na statku pri Tomášovi. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu