Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Chcete zbaliť víťaza markizáckej Farmy? Na zoznamke hľadá zrelú dámu do 45 rokov!

Tomáš Mayer Zobraziť galériu (6)
Tomáš Mayer

BRATISLAVA - Ak ste už pošas vysielania Farmy poškuľovali po fešákovi Tomášovi Mayerovi (32), teraz máte šancu! Víťaz šiestej série obľúbenej reality šou sa totiž zrejme cíti osamelo, a tak sa rozhodol nájsť tú pravú prostredníctvom internetovej zoznamky.

O Tomášovi Mayerovi po výhre mastnej sumičky príliš počuť nebolo a naposledy bol spájaný so svojou kolegyňou zo statku, kontroverznou Katarínou Cíbikovou. Práve s tou mal totiž  Tomáš na farme pomer a kým ryšavka pôsobila, že sa do sympatického muža zaľúbila, on sa netajil tým, že vážny vzťah so svojou spolubojovníčkou neplánuje.

Teraz sa však zdá, že sa karta obrátila. Tomáš totiž lásku hľadá, a to rovno na zoznamke. Za všetko hovorí jeho profil, kde Mayer v jednej z vyplnených kolóniek uvádza „chcem ísť na rande so ženou vo veku 18-45 rokov”. Ak ste si teda na exfarmára robili zálusk, tá pravá chvíľa by mohla byť práve teraz. A podľa zvoleného vekového filtra to dokonca vyzerá tak, že šancu nemajú len mladé kočky, ale aj skúsené zrelé dámy, ktoré sú od Mayera staršie o viac ako celú dekádu. 

 

Viac o téme: FarmaTomáš Mayer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu