Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prísne tajné plány Markízy: Farma už po dvoch mesiacoch... S týmito starými hviezdami!

Markíza chystá pre divákov novú Farmu. Zobraziť galériu (10)
Markíza chystá pre divákov novú Farmu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – A je to tu zas! Televízia Markíza má pre divákov prichystané jarné prekvapenie. V tichosti chystá už v poradí siedmu Farmu. Kompetentní zo Záhorskej Bystrice však žiadne kastingy na nových účastníkov nerobili. Ich tromfom sú staré hviezdy. Poznáme mená najkontroverznejších postavičiek, ktoré opäť zavítajú pred televízne kamery.

Statok opäť ožije! A to už čoskoro. Len v decembri sa skončila šiesta séria Farmy a televízia Markíza už o pár týždňov opäť prinesie na televízne obrazovky tento svoj úspešný projekt. Informoval o tom portál mediaboom.sk.

V poradí siedma séria tejto šou bude ale iná ako tie doposiaľ. Iba po druhý raz v histórii si farmári vyskúšajú život na statku v prvej polovici kalendárneho roka. Zaujímavejšie však je, že televízia žiadne kastingy na súťažiacich nerobila.

Kompetentní majú v rukáve iný tromf. Na statok totiž povolali staronové hviezdy tejto súťaže. Topky.sk zistili, kto by sa mal v šou objaviť. „Markíza oslovila tých najvýraznejších farmárov z uplynulých ročníkov. Na statok majú ísť Lucia Mokráňová, Réza Givili, Božka Candráková, Lucia Frčková, Adam Kováč a hovorí sa aj o Jane Hrmovej,“ prezradil nám mená niekoľkých farmárov náš zdroj.

Ako sa zdá, diváci sa budú mať na čo tešiť, už teraz to vyzerá na zaujímajú zostavičku. Okrem toho sme sa dozvedeli, že účastníci majú byť v šou dva mesiace a za každý mesiac zinkasujú honorár 800 eur. Nástup na farmu by sa mal vraj uskutočniť už koncom tohto týždňa. S potenciálnymi hviezdami pripravovanej šou sa nám ale spojiť nepodarilo.  Zrejme o tajnom projekte nemôžu nič prezradiť.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu