Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Haberova žena neskutočne dráždi: V priesvitnom outfite vás úplne odrovná!

Sexi Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Sexi Daniela Peštová (Zdroj: Instagram)

PRAHA – Kto sa jej pozeral do očí?! Partnerka speváka Paľa Haberu (53), modelka Daniela Peštová (45), patrí bezpochyby medzi najkrajšie ženy v Čechách. Aj po troch deťoch má postavu lepšiu ako hociktorá dvadsiatka. A nebojí sa ukázať svoj sexepíl. Cez víkend sa vybrala na párty v dráždivej čiernej čipke a pohľad na ňu určite odrovnal nejedného muža. Veď posúďte sami.

Wau, odvaha jej nechýba! Česká modelka  Daniela Peštová rozhodne vie, ako zaujať. Známa kráska pravidelne vešia na web svoje fotky, ktorými len potvrdzuje, že patrí k najpríťažlivejším ženám u našich susedov. 

Aktuálne sa na Instagrame pochválila snímkou, ktorou svojich fanúšikov určite odrovnala. Zvodná blondínka sa totiž veľmi rafinovane odhalila. Na víkendovú párty sa obliekla poriadne sexi a dráždivo.  

Jej outfit pozostával z priesvitnej čiernej blúzky, pod ktorou bolo vidieť aj jej bielizeň. A tá bola tiež poriadne zvodná – čierna čipkovaná. Daniela síce neukázala nič, čo by nechcela, maximálne však musela poštekliť fantáziu všetkých mužov – tých, ktorí ju stretli naživo, ale aj tých, čo ju videli len na fotke. Vyzerať v 45-ke takto dokonale príťažlivo by chcela snáď každá žena.

 

​ 

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu