Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexi žena Paľa Haberu na internete: Ukázala celý svoj prsník!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (4)
Daniela Peštová (Zdroj: Instagram D.P.)

PRAHA - Porotca speváckej šou SuperStar Paľo Habera (53) má doma ženu, ktorú by mu mohol závidieť nejeden muž. Jeho životnou partnerkou je totiž topmodelka Daniela Peštová (45). A podobne ako on, aj blondínka je plne aktívna na sociálnych sieťach. No nezverejňuje tam len vysmiate selfie, ale aj oveľa zmysluplnejšie veci. Najnovšie upozornila ženy, aby nepodceňovali preventívne prehliadky u lekárov. A to skutočne neprehliadnuteľným spôsobom - ukázala celý svoj prsník.

Partnerka Paľa Haberu, modelka Daniela Peštová, je krásna žena. Niet preto divu, že ju na sociálnej sieti Instagram sleduje viac ako 30 tisíc ľudí. Plavovláska však svoju „mediálnu moc“ nevyužíva len na prezentáciu seba samej, ale aj na oveľa zmysluplnejšie veci.

Najnovšie prostredníctvom sociálnej siete upozornila všetky ženy na dôležitosť preventívnych prehliadok u lekára. A urobila to tak, aby to neprehliadol naozaj nikto. Na internet totiž vystavila celý svoj prsník. 

Nešlo však o doslovnú nahotu, ale o snímku z mamografu. „Tak toto je jedna moja fotka, ktorú naozaj rada vidím. Extra body pre tie z vás, ktoré prevenciu nepodceňujú. A pre vás ostatné (áno mami, aj pre teba) – nebojte sa. Trochu nepohodlia a strachu je stále ten lepší variant,“ napísala k snímke Peštová. Ako ste na tom vy? 

Viac o téme: Daniela PeštováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu