Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa Slovenka si trúfla: Na verejnosti s holými prsiami!

Martina Štetiarová sa vybrala na verejnosť v priesvitnej blúzke bez podprsenky. Zobraziť galériu (7)
Martina Štetiarová sa vybrala na verejnosť v priesvitnej blúzke bez podprsenky.

RÍM - Provokatérka! Martina Štetiarová (30) minulý rok očarila porotu na medzinárodnej súťaži krásy a získala ocenenie za najkrajšie telo sveta. Odvtedy je o blondínke počuť stále viac a darí sa jej aj v zahraničí. Aktuálne trávi čas v Taliansku a domáci z nej musia byť hotoví. Známa Slovenka totiž bez problémov chodí po vonku v priesvitnej blúzke bez bielizne. Každý tak má ničím nerušený výhľad na jej prsia.

Poriadne odvážna! Odkedy sa Martine Štetiarovej darí ako modelke, nafotila aj pár provokatívnych snímok. Ukázala napríklad aj svoje prsia v priehľadnej bielizni. No nedá sa povedať, že by ju pikantne odhalenú bolo vídať bežne.

Zdá sa však, že v zahraničí s tým nemá Martina žiadny problém. A pochválila sa aj svojim krajanom. Na Instagrame totiž zverejnila fotografiu z talianskeho hotela, kde evidentne na terase sedela nahodená v štýle „ani nahá, ani oblečená” – teda aspoň od pása nahor.

Blondínka si na seba dala úplne priesvitnú blúzku, pod ktorou ale nemala bielizeň. Jej prednosti neboli zahalené nijakou podprsenkou, a tak sa mohol každý nerušene očami popásť na jej vnadách. A zdá sa, že za pohľad naozaj stoja...

Martina Štetiarová takto predviedla svoje prednosti.
Zobraziť galériu (7)
Martina Štetiarová takto predviedla svoje prednosti.

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu