Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská blondína na kastingu do talianskej šou: Ups, to čo si povedala?!

Martina Štetiarová na kastingu do talianskej reality šou Zobraziť galériu (4)
Martina Štetiarová na kastingu do talianskej reality šou

BRATISLAVA - Toto nemusela! Mnohí Slováci sú poriadne nahnevaní, keď niekto zo zahraničia netuší, že sme už vyše 20 rokov samostatnou krajinou. Preto ich príliš nepoteší aktivita modelky Martiny Štetiarovej (31), ktorá sa nedávno zúčastnila kastingu do talianskej reality šou. Porote totiž na otázku, odkiaľ je, odpovedala, že z Československa.

Martina Štetiarová nie je úplne neznáma. Účinkovala v markizáckej Farme a neskôr sa jej podarilo na medzinárodnej súťaži krás získať titul za najkrajšie telo sveta. Zahrala si dokonca aj v epizóde seriálu Komisár Rex. 

Teraz sa blondínka snaží opäť dostať do reality šou. Ale do talianskej. Prihlásila sa totiž do súťaže Bikini Island, kde budú účinkovať samé krásne ženy a popri fotení v plavkách zvládať zaujímavé úlohy počas plavby na katamarane. 

Len ktovie, či máme Martine držať palce, aby sa tam dostala. Zvyčajne sme radi, keď našu krajinu niekto zviditeľní v zahraničí, ale... Štetiarová na kastingu vôbec nepovedala, že je Slovenka. „Som z Československa, ale už desať rokov žijem tu,” oznámila porote. 

Podľa našich informácií majú mnohí Taliani problém s našou krajinou a ako-tak im niečo hovorí výraz Československo, aj keď je to už vyše dvadsať rokov, čo sme sa osamostatnili. Aj samotná Štetiarová tvrdí, že išlo o pokyn od produkcie, lebo by si nás mohli mýliť so Slovinskom. „Snažím sa reprezentovať Slovensko, kde sa dá. Ale keď si to vyžadujú takto, ja s tým nič nespravím,” povedala nám. 

VIDEO: Martina Štetiarová na talianskom kastingu

Štetiarová na talianskom kastingu

 

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu