Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šou plná polonahých tiel... A sexi Slovenka medzi nimi: Aha, čím chce ohúriť Talianov!

Martina Štetiarová Zobraziť galériu (7)
Martina Štetiarová (Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Najsexi telo sveta znovu na obraze! Meno modelky Martiny Štetiarovej (32) je známe aj ďaleko za hranicami Slovenska, kde žne jeden úspech za druhým. A podľa najnovších informácií bude zvodná blondínka opäť hviezdiť v televízii. Tešiť sa ale môžu najmä jej mužskí priaznivci. V novej talianskej reality šou bude totiž predvádzať najmä svoje niekoľkokrát ocenené krivky.

Slovenská modelka Martina Štetiarová má za sebou bohaté modelingové skúsenosti a svoje dokonalé krivky už predviedla aj vo viacerých súťažiach krásy. Po zisku prvenstva v Miss Carat Tuning ihneď zažiarila aj na medzinárodnej modelingovej súťaži, v ktorej vyhrala doposiaľ azda najcennejší titul v jej kariére. Bola totiž vyhlásená za súťažiacu s najkrajším telom na svete. Známa blondínka taktiež rovnako úspešne reprezentovala Slovensko aj ako víťazka Miss Word Bikini 2014, či Miss European Bikini 2014.

So skvelými triumfami však modelka, zdá sa, ešte ani zďaleka nekončí. Svojimi božskými krivkami totiž očarila opäť, no tentoraz v talianskej reality šou. Ide o súťaž s názvom Bikini Island, ktorá bude lákať divákov na krásne ženské telá. A bol by v tom čert, ak by práve Martina nepostúpila rovno medzi top osmičku súťažiacich. „Do súťaže sa prihlásilo viac ako 300 dievčat a a vybraných bolo nakoniec 8. Konkurz bol klasický ako do každej reality šou, rozdiel bol len v tom, že sme boli iba v bikinách,“ prezradila pre Topky.sk plavovláska.


Slovenská blondína na kastingu do talianskej šou: Ups, to čo si povedala?!


Príťažlivá Slovenka sa netají ani tým, že od svojho účinkovania v novom projekte očakáva aj zaujímavé výzvy do budúcna. „Budú to nové zážitky, dobrodružstvá, priateľstvá. Budem mesiac a pol na obraze, takže dúfam aj v nové pracovné príležitosti,“ skonštatovala Štetiarová.

Podľa slov úspešnej modelky sa reality šou bude odohrávať v stiesnených priestoroch na lodi a neskôr na pláži, kde budú vybrané dievčatá plniť rôzne zaujímavé úlohy. Okrem toho však budú sexice predvádzať aj svoje dokonalé krivky, a to len v úsporných bikinách. Niet preto pochýb, že práve naša sexbomba zahviezdi. Veď kto iný by mal v bikinovej súťaži preraziť, ak nie ona. 

Viac o téme: Martina Štetiarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu