Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Seriálová mrcha Minichová: Po pár mesiacoch vzťahu tehotenstvo a teraz rýchly ROZCHOD!

Milena Minichová už s Petrom Florekom, sk torým má syna, nežije. Zobraziť galériu (4)
Milena Minichová už s Petrom Florekom, sk torým má syna, nežije.

BRATISLAVA - Bez chlapa! Milena Minichová (33) minulý rok v lete porodila syna Alexandra. Otcom chlapčeka je automobilový pretekár Peter Florek, s ktorým otehotnela už po pár mesiacoch vzťahu. A šťastie im nakoniec neprialo. Dnes je už herečka opäť single.

Milena Minichová sa zviditeľnila úlohami seriálových mŕch. A mnohí diváci veria, že je taká aj v súkromí. Vďačí za to faktu, že počas manželstva bola nachytaná pri vášnivých bozkoch v aute s iným mužom.

Navyše, ešte pred rozvodom začala randiť s automobilovým pretekárom Petrom Florekom. A o pár mesiacov sme už disponovali informáciami o herečkinom tehotenstve, ktoré sa ukázali ako veľmi presné. V júni 2014 Milena priviedla na svet syna Alexandra. 

Zdalo sa, že šťastiu mladej rodinky nestojí nič v ceste. Napriek tomu ale dlho pokope nevydržali. Dnes sú už Minichová a Florek od seba. „Je to pravda, ale je to moje súkromie, ktoré nechcem bližšie komentovať,” povedala blondínka pre aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní. Na sociálnej sieti sa napriek tomu chváli, že je šťastná... 

Viac o téme: Milena Minichová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu