Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zmenená Kmotríková na obrazovkách Jojky: Takto ste ju ešte nevideli!

Adriana Kmotríková sa pred dvomi týždňami vrátila do jojkárskeho spravodajstva. Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková sa pred dvomi týždňami vrátila do jojkárskeho spravodajstva. (Zdroj: televízia Joj)

BRATISLAVA - Adriana Kmotríková (45) sa po náročnej operácii mozgu a niekoľkomesačnej liečbe vrátila do moderátorského kresla v jojkárskom spravodajstve. Už dva týždne sa Slovákom opäť prihovára z obrazoviek. Najnovšie ale divákov prekvapila zmeneným imidžom. Jej útlu tvár dopĺňali výrazné dioptrické okuliare.

Adriana Kmotríková sa po troch mesiacoch náročnej liečby opäť vrátila do jojkárskeho spravodajstva. Na obrazovkách sa objavuje od 5. októbra a hoci sa kvôli zákernej diagnóze musela vzdať svojej dlhej hrivy, pred kamerami jej to pristane aj s krátkym účesom. 

Včera večer však plavovláska prekvapila ďalšou zmenou imidžu. Aktuálne správy z domova a zo sveta totiž čítala cez okuliare. Blondínka bežne nosí kontaktné šošovky, no tentokrát jej útlu tvár zdobil čierny rám s dioptrickými sklami

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú Adrianu, nech nám prezradí, prečo sa rozhodla pre takúto zmenu. „Ale to je taká normálna vec. Štípu ma oči a potrebujem vidieť na čítačku, tak som to musela nejako vyriešiť. Dala som si nové okuliare,“ povedala pre Topky.sk Kmotríková. 

A nový užitočný doplnok moderátorke naozaj pristal. Uznalo to aj jej okolie, ktoré ju za osviežujúcu zmenu chválilo. „Reakcie okolia boli dobré. Veľmi sa im to páčilo. Pýtala som sa aj kolegov po upútavkach, či si ich mám nechať alebo rýchlo dať šošovky. Všetci sa zhodli na tom, že si ich mám nechať,“ prezradila jojkárka, ktorá však okuliare neplánuje nosiť pravidelne. „Asi ich budem nosiť iba súkromne a na obraz radšej šošovky, aj keď ma z nich štípu oči a okuliare si dám iba výnimočne,“ prezradila Kmotríková. 

Video: Pozrite, ako to Adriane Kmotríkovej pristalo s dioptrickými okuliarmi. 

Kmotríková v okuliaroch

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu