Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ťažko chorá Kmotríková: Po náročnej liečbe v úlohe modelky!

Adriana Kmotríková sa v utorok večer objavila v úlohe modelky. Zobraziť galériu (39)
Adriana Kmotríková sa v utorok večer objavila v úlohe modelky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hviezda večera! Včera večer sa v jednom z podnikov v bratislavskom Starom meste konala módna prehliadka. V úlohe modelky sa okrem iných predstavila aj životom skúšaná jojkárka Adriana Kmotríková (45). Plavovláska len nedávno ukončila náročnú rádioterapiu a naďalej sa z ťažkej choroby lieči - no napriek tomu sa v spoločnosti objavila ako sebavedomá a veľmi atraktívna žena. Málokto by preto očakával, že sa pred hosťami necítila úplne vo svojej koži.

Utorkový večer sa v našom hlavnom meste niesol v znamení módy. V jednom z podnikov v centre Bratislavy sa totiž konala fashion šou známeho módneho domu. Po móle sa prešlo veľa známych osobností, no jednoznačne najväčšou hviezdou večera bola jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková. 

Sympatická blondínka len nedávno ukončila rádioterapiu a stále sa lieči z ťažkej choroby. No keď v úlohe modelky predstúpila pred hostí, žiadne starosti ani trápenie na nej vidno nebolo. Práve naopak, na móle sa objavila sebavedomá žena so širokým úsmevom na tvári. 

No hoci Adriana pôsobila, akoby bola v tejto úlohe doma, vôbec to tak nebolo. Práve naopak. „Určite to nie je moja parketa. Ja som doma niekde inde, takže je to také, aj keď som to robila už veľakrát, stále je to pre mňa nové,“ prekvapila nás svojou odpoveďou Kmotríková, ktorá ponuku predvádzať prijala len kvôli tomu, že ako každá žena miluje módu. „A celkovo mám rada túto atmosféru módnych prehliadok, ale ja sama predvádzať nemusím,“ dodala jojkárka. 

Modelkou vraj nikdy netúžila byť. „Ani žiadna misska, ani nič, pri čom treba ukazovať samu seba. To sa nezdá, ale naozaj je to tak. Ja nie som na to, som skôr introvertný typ,“ prezradila plavovláska.

Je to trochu paradox, keď to povie žena, ktorú Slováci takmer každý deň vidia na televíznych obrazovkách ako moderátorku spravodajstva. „Ale tam reprezentujem niečo iné – aktuality, informácie – nie seba. Aj keď si to veľa ľudí myslí, lebo sa musíme nejako upraviť, nalíčiť a nejako vyzerať, aby to nebolo úplne také... Ale nerada samu seba prezentujem a čím som staršia, tým to je stále viac,“ dodala Kmotríková. 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu