Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ultraštíhla Kmotríková: Aha, akú má teraz figúru!

Adriana Kmotríková s postavou nikdy problémy nemala. Zobraziť galériu (13)
Adriana Kmotríková s postavou nikdy problémy nemala. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fíha! Adriana Kmotríková (45) nikdy nepatrila k ženám, ktoré by mali so svojou postavou problémy. Také trampoty ako výrazné priberanie a následné diéty, ktoré trápia polovicu nežného pohlavia, sa blondínke oblúkom vyhýbali. A dnes tomu nie je inak. Vo štvrtok popoludní sa jojkárka objavila v spoločnosti v pestrofarebných šatách, v ktorých pútala pozornosť svojou ultraštíhlou postavičkou. Pozrite sami!

Štvrtkové popoludnie sa točilo okolo jojkárky Renáty Názlerovej. Herečka známa zo Súdnej siene totiž v jednom zo známych bratislavských kníhkupectiev krstila svoju novú knihu. 


Kniha: Návod na obsluhu lásky


No napriek tomu, že hlavnou hviezdou akcie bola tmavovláska, veľa pozornosti pútala aj krstná mama diela Adriana Kmotríková. 

Moderátorka sa totiž v spoločnosti objavila vo farebných bandážových šatách, ktoré podčiarkli jej ultraštíhlu figúru. Blondínka sa pýši krivkami, ktoré by jej mohla závidieť aj ktorákoľvek dvadsiatnička. A o osom drieku ani nehovoríme... Veď pozrite sami – má postavičku ako lusk!

Krst uvádzal komik Sväťo Malachovský a knižnú novinku uviedli do sveta známe jojkárky čokoládovými bonbónmi, ktoré zapili šumivým vínom. 

Adriana Kmotríková sa pýši ultraštíhlou postavičkou.
Zobraziť galériu (13)
Adriana Kmotríková sa pýši ultraštíhlou postavičkou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu