Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tajný rozchod v slovenskom šoubiznise: Hudobník a herečka už nie sú spolu... On má inú!

Herečka Danica Jurčová a spevák Whisky už netvoria pár. Zobraziť galériu (4)
Herečka Danica Jurčová a spevák Whisky už netvoria pár.

BRATISLAVA – Ich láske odzvonilo! Približne pred 4 rokmi sa prevalilo, že hudobník Miroslav Láber, prezývaný Whisky (45), sa dal dokopy s herečkou Danicou Jurčovou (38). Už nejaký ten čas sa však v kuloároch šoubiznisu šepká, že svoj vzťah už ukončili. Dokonca sa k nám dostala informácia, že spevák skupiny Slobodná Európa má už za umelkyňu aj náhradu.

Dlho za herečkou nesmútil! Známy hudobník Whisky, vlastným menom Miroslav Láber, sa po rozvode s herečkou Dorotou Nvotovou dal v roku 2011 dokopy s ďalšou umelkyňou, a to s herečkou Danicou Jurčovou, známu aj zo seriálu Panelák.

Ani táto láska však nebola večná. Podľa našich informácií sa im vzťah rozpadol a už dlhšie netvoria pár. Dokonca sa v šoubiznisových kruhoch šepká, že spevák si už našiel za Jurčovú aj náhradu. Má ísť o mladú sexi brunetku, s ktorou trávi všetky svoje voľné chvíle.

Oslovili sme preto herečku s tým, či nám môže rozchod potvrdiť a prezradiť, kedy k nemu došlo. „Prepáčte, ale nechcem a nemôžem sa po dohode k tomu vyjadrovať.  Súkromie svoje, ani druhej, či tretej, štvrtej osoby nebudem komentovať, nehnevajte sa,“ odvetila Danica, čím však informáciu o rozchode nepoprela, nepriamo ho práve potvrdila.

 

Viac o téme: Danica Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu