Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tajný vzťah v slovenskom šoubiznise: Herečka (40) zbalila tohto tanečníka!

Danica Jurčová Zobraziť galériu (8)
Danica Jurčová

BRATISLAVA –Tajomstvo odhalené! Známe osobnosti slovenského šoubiznisu neustále prekvapujú a nie je to inak ani tentoraz. Na nedávnom galavečera Krištáľové krídlo sa totiž objavila známa herečka Danica Jurčová (40), ktorej spoločnosť robil mladší muž. Dvojica sa k sebe túlila a prejavovala si nežnosti. Zaujímalo nás preto, či je medzi nimi niečo viac ako kamarátstvo. A čuduj sa svete, zistili sme, že už nejaký čas tvoria pár.

Nový pár! Herečka Danica Jurčová, ktorá je divákom známa najmä zo seriálu Panelák či z Ordinácie v ružovej záhrade, sa  na našich obrazovkách momentálne často nevyskytuje. No v divadle či u našich západných susedoch ju vídať pomerne často.

Pred pár dňami sa objavila na honosnej akcii, kde sa odovzdávali prestížne ceny osobnostiam z rôznych oblastí života za uplynulý rok a umelkyňa doslova žiarila. Niet sa čo čudovať. Po jej boku stál charizmatický muž, ktorému venovala nielen úsmevy, ale aj nežné dotyky.

Zaujímalo nás preto, či tvoria pár. „Áno, na Krídlach som bola so svojím priateľom Karolom Brüllom,“ netajila Danica, ktorá  nám priznala, že sa so svojou novou láskou stretla pri práci. „Je tanečník a zoznámili sme sa pri skúšaní divadelno-kabaretného predstavenia. Pár tvoríme od jesene,“ povedala herečka, ktorá momentálne prežíva šťastné obdobie po boku známeho tanečníka.

Karol má 36 rokov a je niekoľkonásobný majster Slovenska vo svojom obore. Diváci si ho môžu pamätať aj z tanečnej šou Let´s Dance 2 z roku 2008. Jeho tanečnou partnerkou bola vtedy Silvia Šarköziová. Snáď Danica po nevydarenom 4 ročnom vzťahu s hudobníkom Whiskym, ktorý jej stroskotal pred dvoma rokmi, konečne našla toho pravého... To zrejme ukáže až čas!

Herečka Danica Jurčová je šťastná po boku nového priateľa, tanečníka Karola Brülla.
Zobraziť galériu (8)
Herečka Danica Jurčová je šťastná po boku nového priateľa, tanečníka Karola Brülla.

Viac o téme: Danica Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu