Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Svetovo krásna Slovenka sa dogabala, Jurčová s kruhmi pod očami!

Herečky Gabriela Marcinková a Danica Jurčová. Zobraziť galériu (20)
Herečky Gabriela Marcinková a Danica Jurčová.

BRATISLAVA – Toto im nevyšlo! V utorok večer sa v našom hlavnom meste konala premiéra slovenského filmu Vojtech, kde sa zišlo množstvo známych osobností. Nechýbala ani herečka Gabriela Marcinková (27), ktorej šarm ocenila aj americká stránka, ktorá ju v roku 2012 zaradila do stovky najkrajších žien. Herečka Danica Jurčová (39) sa na párty ukázala tiež. Obe dámy zaujali z prítomných hostí zrejme najviac. Jednej to nevyšlo s outfitom, druhá pôsobila nesmierne unavene.

Včera večer si herecká obec prišla na svoje. V kinách sa objavila premiéra novej slovenskej komédie Vojtech. Ide o veselý príbeh smutného muža, ktorý si nenechali ujsť ani známe tváre šoubiznisu. Do premietacej sály prišli aj hlavní predstavitelia, medzi ktorými „svietila“ aj čerstvo vydatá herečka Gabriela Marcinková – v septembri sa stala manželkou lídra kapely Heľenine oči Martina "Lynch" Mihalčína.

Je to talentovaná a krásna žena, veď v roku 2012 ju americká stránka zaradila medzi 100 najkrajších žien sveta.  Ale aj ona občas trafí vedľa, čo sa oblečenia týka. Tentoraz totiž stavila na čudesný outfit. Brunetka si obliekla čierny top s hnedou koženou sukňou a k tomu zvolila šedé pančušky – všetko spolu pôsobilo veľmi rušivo. Takto dogabanú sme ju už dávno nevideli. No čo už, aj krásky majú zlé dni.

Na imidž si zjavne nepotrpí ani jej herecká kolegyňa Danica Jurčová. Tá v ten večer prišla bez mejkapu, vďaka čomu jej bolo vidieť výrazné kruhy pod očami. Pôsobila tak unavene a strhane. A oproti ostatným hosťom, ktorí sa na premiéru aj adekvátne obliekli, vyzeral jej outfit zvláštne a nudne, ako by si iba odbehla herečka z nákupov. Brunetka totiž prišla v rifliach, tunike a zimných bagandžiach. Kto vie, prečo pekná žena ako ona kašle na svoj zovňajšok. Kto zo známych tvárí nechýbal na premiére, si môžete pozrieť v našej galérii.

Viac o téme: Gabriela MarcinkováDanica Jurčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu