Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrycová opäť zmenila imidž: Wanda, ľudia ťa nespoznávajú!

Wanda Hrycová si nechala svoje krátke vlasy dorásť. Zobraziť galériu (9)
Wanda Hrycová si nechala svoje krátke vlasy dorásť.

BRATISLAVA - Je to ona?! Wanda Adamik Hrycová (37) šokovala pred dvomi rokmi svoje okolie, keď si nechala ostrihať svetlé vlasy nakrátko a prefarbiť nahnedo. A aktuálne prekvapuje opäť. Na utorkovej premiére slovenského filmu Čistič sa totiž objavila znovu zmenená. Do spoločnosti prišla s vlnitými vlasmi po plecia a navyše zosvetlenými na blond. Čerešničkou na torte boli okuliare s výrazným rámom. Nečudo, že ju niektorí prítomní nespoznávali.

V jednom z bratislavských nákupných centier sa v utorok večer konala premiéra nového slovenského filmu s názvom Čistič. Okrem samotných tvorcov a hlavných predstaviteľov prišlo do kina aj mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nechýbala ani Wanda Adamik Hrycová.

Na prvý pohľad by však producentku spoznal len málokto. Dvojnásobná mamička, ktorá si počas druhého tehotenstva ostrihala vlasy nakrátko a prefarbila na hnedo, teraz prišla do spoločnosti s vlnitými vlasmi po plecia. A navyše odfarbenými na blond. Celkovú zmenu imidžu dotiahla do konca veľkými okuliarmi s výrazným rámom, ktoré zaručili, že filmárka bola doslova na nespoznanie. 

Zaujímalo nás preto, čo známu Slovenku k takejto premene viedlo. „Trošku som musela zabezpečiť to, aby som minimalizovala prípravu. Pri dvoch deťoch sa veľmi nestíham česať a tak, preto som to vyriešila takto, aby som nemusela tráviť pred zrkadlom hodinu‚“ prezradila pre Topky.sk Wanda, pre ktorú bola úprava krátkych vlasov oveľa náročnejšia ako skrotenie dlhej hrivy. 

Už v minulosti pritom Hrycová šokovala okolie, keď sa nečakane vzdala svojich polodlhých svetlých vlasov a v spoločnosti sa objavila ako krátkovlasá brunetka. „V tomto nie som konzervatívna. Ja stále mením dĺžku, strih, farbu,“ povedala nám producentka. No hoci svoj výzor strieda pomerne často, problém s tým, že by ju ľudia nespoznávali, vraj nemá. „Zatiaľ nie,“ dodala plavovláska. 

Naše skúsenosti však hovoria o niečom inom. Na spomínanom podujatí totiž na prvý pohľad Wandu spoznal len málokto. „Toto je fakt ona?hovorili si ľudia medzi sebou. Zdá sa teda, že Hrycová je hotový chameleón.

Wanda Hrycová sa zmenila doslova na nepoznanie. Svoje krátke hnedé vlasy si zosvetila a nechala dorásť.
Zobraziť galériu (9)
Wanda Hrycová sa zmenila doslova na nepoznanie. Svoje krátke hnedé vlasy si zosvetila a nechala dorásť.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Wanda Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu