Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Wanda Hrycová porodila druhého syna: Aj ten sa volá vskutku netradične!

Wanda Hrycová sa dnes stala dvojnásobnou mamičkou. Zobraziť galériu (4)
Wanda Hrycová sa dnes stala dvojnásobnou mamičkou.

BRATISLAVA - Wanda Hycová (36) prežíva v týchto dňoch najkrajšie chvíle svojho života. Ako totiž prezradil jej partner Marek Adamik na sociálnej sieti, producentka dnes porodila ich druhého spoločného syna. Ten dostal rovnako ako jeho starší brat Artem poriadne netradičné meno.

Wanda Hrycová sa po 2 dňoch strávených v nemocnici stala dvojnásobnou mamičkou. Dnes totiž svojmu manželovi Marekovi Adamikovi priviedla na svet ďalšieho syna. Na sociálnej sieti Facebook to vo viacerých jazykoch prezradil šťastný otecko.  

Rovnako ako staršiemu bratovi dali rodičia aj druhorodenej ratolesti poriadne netradičné meno. „Pred malou chvíľou sa nám narodil Vadim Adamik Hryc!“ podelil sa o radosť so svojimi známymi herec Andy Hryc. Po synovi s ruským menom Artem, čo znamená zdravý, tak majú doma Adamikovci aj Vadima. Meno je pravdepodobne inšpirované rovnomenným východoslovanským hrdinom a znamená mocný vládca. 

Drobcovi sa však zjavne na svet veľmi nechcelo. Ako totiž Hrycová počas tehotenstva prezradila, malý Vadim sa mal narodiť ešte koncom júna. „Malý má zmysel pre dramatično,“ napísala nám čerstvá mamička v čase, keď sa už svojho druhého potomka nevedela dočkať. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu