Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jojkárka Kmotríková pred 10 rokmi: Tvár aj telo modelky!

Adriana Kmotríková na záberoch spred 10 rokov. Zobraziť galériu (6)
Adriana Kmotríková na záberoch spred 10 rokov.

BRATISLAVA - Po náročnej operácii mozgu a onkologickej liečbe sa Adriana Kmotríková (45) divákom opäť prihovára zo spravodajského štúdia televízie Joj. Na obraze jej to pristane aj s krátkymi vlasmi. Nám sa ale podarilo naraziť na staršie zábery, na ktorých možno moderátorku mnohí na prvý pohľad ani nespoznajú. Zhodou okolností vznikli presne pred 10 rokmi a dokazujú, že vo veku 35 rokov sa blondínka mohla chváliť tvárou i telom modelky.

Adriana Kmotríková patrí do tímu televízie Joj už viac ako 11 rokov. Keď jej v lete diagnostikovali nádor na mozgu, jej veľkým želaním bolo čo najskôr po operácii sa vrátiť späť do práce. Stalo sa tak minulý týždeň, keď blondínka zasadla do spravodajského kresla po trojmesačnej prestávke. 


Veľký návrat Kmotríkovej do správ: Pozrite, ako skvele Adriana vyzerala!


Tento pondelok vítala Adriana divákov pri správach opäť. Hoci prišla o svoje povestné dlhé vlasy, s občasným úsmevom na tvári jej to pred kamerami pristane rovnako ako kedykoľvek predtým. Nám sa zhodou okolností podarilo v týchto dňoch naraziť aj na zábery z minulosti, na ktorých je mimoriadne krásna. 

Kmotríková sa v roku 2005 objavovala v takzvaných televíznych jingloch s rovnými dlhými vlasmi a pripomínala skôr starostlivo vybratú modelku než moderátorku spravodajstva. Niektorým ľuďom možno až pri druhom pohľade svitne, že je to naozaj Adriana. 

Z rovnakého roku máme aj fotografiu celej postavy známej jojkárky. Bola vyfotená na Plese v opere a figúrou sa tiež mohla rovnať hociktorej manekýnke. A to mala 35 rokov a za sebou tri pôrody. 

 

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu