Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poprask v Jojke: Veľká zmena po 8 rokoch a je z toho MEGA problém!

Televízia Joj po rokoch robí zásadné zmeny. Zobraziť galériu (5)
Televízia Joj po rokoch robí zásadné zmeny.

BRATISLAVA - Škrt cez rozpočet! Televízia Joj v tichosti chystala pre svojich divákov veľkú novinku. Po viac ako ôsmich rokoch totiž mení svoje logo aj staničnú grafiku. Prekvapenie im však vôbec nevyšlo. Koliba sa chystala oznámiť zmeny vo veľkom štýle až budúci pondelok, no informácie aj s podobou vynoveného znaku stanice už unikli na verejnosť. Vedenie z toho samozrejme vôbec nie je nadšené.

Unikajú im informácie! Televízia Joj je povestná logom v tvare špirály. Za roky svojej existencie ho viackrát zmenila, posledných viac ako osem rokov bola krivka v tvare závitu vsadená do štvorca. A toho sa najnovšie rozhodli na Kolibe zbaviť. 

O plánovaných zmenách informoval portál mediaboom.sk, ktorý vo svojom článku už ukázal aj úplne nové logo. A to je celkom problém. Ako sme zistili, v Jojke kvôli tomu vznikol celkom slušný poplach. 

Kompetentní totiž mali úplne iné plány, ako divákom novinky oznámiť. „Netušíme, odkiaľ sa to dostalo von. Bude sa meniť logo aj staničná grafika, no oficiálna tlačová správa aj s obrazovými materiálmi má vyjsť až v pondelok,” povedal nám dobre informovaný zdroj z prostredia televízie. 

Koliba nakoniec zareagovala tak, že svoje nové logo zverejnila na instagrame. „Už čoskoro prichádza zmena. Opäť budeme modernejší, sviežejší, kreatívnejší a bližšie k svetovým trendom. Pripravili sme si pre vás zmenu staničnej grafiky,” informovala Jojka na svojom profile. Viac sa médiá a verejnosť dozvedia až v spomínaný pondelok... Ak sa dovtedy neprevalia aj ostatné detaily.

Aktuálne je logo televízie Joj orámované štvorcovým podkladom (vľavo), po novom bude špirála voľná a menej zatočená.
Zobraziť galériu (5)
Aktuálne je logo televízie Joj orámované štvorcovým podkladom (vľavo), po novom bude špirála voľná a menej zatočená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu