Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Facka pre Hudáka: Divákom bol na smiech, Jojka ho stiahla!

Michala Hudáka stiahla televízia Joj z vysielania. Zobraziť galériu (3)
Michala Hudáka stiahla televízia Joj z vysielania. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nečakal! Hlas Michala Hudáka (46) počuť z televíznych upútaviek na jojkárske programy už dlhé roky. V posledných mesiacoch sa herec z východu prihováral divákom aj na novej stanici Joj Cinema. No nie dlho - po sťažnostiach divákov ho vedenie z vysielania nadobro stiahlo.

Michal Hudák je už niekoľko rokov neodmysliteľnou súčasťou televízie Joj. No okrem jeho tváre, ktorú diváci môžu teraz vídať v šou Inkognito, je Slovákom dobre známy aj jeho hlas. Práve ten totiž z obrazoviek už od nepamäti nabáda ľudí, aby si nenechali ujsť aktuálnu šou, film, či seriál. 

Posledné mesiace bolo známeho východniara počuť aj na novej stanici Joj Cinema. Tam však prekvapivo nehovoril svojím rodným jazykom, ale televízne upútavky čítal v češtine. Dôvodom je fakt, že televízia má českú licenciu, a preto sa musí riadiť zákonmi našich západných susedov.

No práve kvôli tomuto si herec vyrobil „medzinárodnú“ hanbu. Jeho prízvuk a výslovnosť boli totiž také, že všetkým divákom zostal akurát tak na smiech. Na fanúšikovskej stránke televízie sa okamžite začali hromadiť negatívne reakcie a otázky mnohých Čechov a Slovákov, prečo musí po česky hovoriť práve rodák z Prešova.

Televízia sa preto rozhodla zakročiť. Ako informuje internetový portál mediaboom.sk, Joj Cinema Michala Hudáka nadobro stiahla z vysielania a nahradila ho českým dabingovým hercom. „Vysielanie stanice JOJ Cinema sme spustili v júni. Odvtedy záujem o našu filmovú televíziu na českom území postupne rástol do takej miery, že sme sa rozhodli posilniť upútavanie na jej program a na to sme potrebovali hlas profesionálneho českého herca. Preto od septembra upútavky pre JOJ Cinema nahovára Tomáš Racek.,“ vyjadrila sa k tejto téme pre Topky.sk hovorkyňa Tv Joj Lucia Kulihová.

Video: Upútavky Joj Cinema, ktoré nahovoril Michal Hudák

Joj cinema upútavka Hudák

Viac o téme: Michal HudákJoj Cinema
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu