Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nenormálna situácia v Jojke po Kmotríkovej operácii: Lucia, nepreháňaš to trochu?!

Lucia Barmošová v Novinách Tv Joj Zobraziť galériu (5)
Lucia Barmošová v Novinách Tv Joj

BRATISLAVA - Poriadne prekvapila! Po tom, čo Adrianu Kmotríkovú (45) operovali kvôli nádoru na mozgu, sa mali v spravodajstve televízie Joj striedať viaceré moderátorky. Na prvý pohľad to však pôsobí, akoby všetky služby prebrala Lucia Barmošová (33) a ostatné kolegyne ani nepustila k práci. Z uplynulých 16 dní vynechala len tri, čo sa v tejto brandži naozaj len tak nevidí. Prečo to takto preháňa?!

V televíznom spravodajstve je bežné, že jeden týždeň sa divákom prihovára jedna dvojica a ďalších 7 dní sedí pred kamerami iná. V televízii Joj sa tento kolobeh narušil, keď sa Adriana Kmotríková musela podrobiť vážnej operácii mozgu. 


Nečakané rozhodnutie Kmotríkovej: V Jojke tomu nemohli uveriť!


Na Kolibe však vysielajú Noviny o 12:00 aj Noviny o 17:00, či Krimi. Nezdalo sa teda, že by mohol byť problém s nedostatkom moderátoriek. Napriek tomu sa v štúdiu najčastejšie objavuje Lucia Barmošová. Pôsobí to, akoby ani chvíľu nemala prestávku. 

Pri podrobnejšom pohľade sme zistili, že z uplynulých 16 dní odrobila 13. Z jej kolegýň sa dvakrát v štúdiu ukázala Andrea Belányiová a raz Dana Strculová. Pre porovnanie, muži si služby rozdelili trochu spravodlivejšie – Ján Mečiar má za sebou 7 vysielaní a Ľuboš Sarnovský 9. 

Topky.sk zisťovali, prečo Barmošová nasadila také tempo a nepustí k práci aj iné moderátorky. „Kolegyne, ktoré sa so mnou striedajú na Novinách, moderujú ešte iné spravodajské relácie, toho času preto nemajú toľko. Väčšina má deti, o ktoré sa stará. Navyše, je dovolenkové obdobie a až dve z nich sú práve teraz na dovolenkách,” povedala nám Lucia. 

Podľa našich informácií teraz odchádza k moru Dana Strculová, no veľa priestoru nedostala ani predtým. Pritom je asi najmenej opozeraná a divákom by sa takáto zmena možno aj zapáčila. Barmošová však tvrdí, že na dlhodobejšie ťahanie služieb počas leta je proste zvyknutá. „Cez leto sme si zvykli vziať občas s Aďou aj služby 2 – 3 týždne naraz. Mám rada svoju prácu a náš kolektív,” vysvetlila nám. No snáď jej to televízia potom oplatí nejakým mimoriadnym voľnom, aby to príliš neprehnala a neprepracovala sa... 

Viac o téme: Lucia BarmošováNoviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu