Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mórová s obchytkanými prsiami: Dostal chuť na Didine didy!

Diana Mórová Zobraziť galériu (9)
Diana Mórová

BRATISLAVA – To je ale chlípnik! Diana Mórová (45) patrí bezpochyby k našim najkrajším herečkám, čo dokazuje najnovšie aj ako porotkyňa v šou Česko Slovensko má talent. V novom jojkárskom seriáli Dvojičky je však úplné iná. Aj napriek strapatejším vlasom a väčšiemu pozadiu sa však našiel niekto, kto po nej zatúžil.

Zatúžil po jej prsiach! Diana Mórová je krásna žena s dokonalou postavou, o čom sa diváci presvedčili už niekoľkokrát. Vizážou a telom ohurovala v seriáli Panelák, v Tanci snov či najnovšie aj v šou Česko Slovensko má Talent, kde sa stala štvrtou porotkyňou.  

Okrem toho sa objavuje aj v komediálnom seriáli s názvom Dvojičky, kde hrá jednu z ústredných postáv. A podstúpila kvôli tomu výraznú zmenu imidžu. Sexi dračica je už minulosťou, z Didi sa stala dedinská tetuška Eva v neforemných šatách, so strapatou parochňou, ktorá jej pridáva na veku, a s väčším pozadím. No napriek tomuto nevábnemu vzhľadu sa našiel niekto, kto po nej zatúžil.

Tým uchváteným mužom je poisťovací agent, ktorého ho hrá poriadne zamaskovaný Matej Landl. Ten na návšteve u pani Evy Lesňanskej, ktorá mu ako správna gazdiná ponúkla ochutnať jablká, to pochopil po svojom a myslel si, že mu nepriamo dáva sexuálne návrhy.

Keď si k nemu prisadla, okamžite sa vrhol na jej prsia. Preľaknutá farmárka sa ho preto spytovala, čo od nej chce. „Sama ste navrhli, že môžem ochutnať jabĺčka. Nebojte sa, dám pozor na jadierka,“ odvetil agent obchytkávajúc jej prsia. Sexuálne harašenie prerušil až jej manžel Šani Lesňanský (Sväťo Malachovský), ktorý vošiel do miestnosti. Ako to celé dopadlo, si môžete pozrieť dnes večer na Jojke.

Matej Landl takto zaútočil na Didine didy!
Zobraziť galériu (9)
Matej Landl takto zaútočil na Didine didy!

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu