Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dievčatko z jojkárskeho Talentu nemá kamošov: Po tomto ju budú všetci milovať!

Nikol Nejedlá v Talente všetkých ohúrila. Zobraziť galériu (2)
Nikol Nejedlá v Talente všetkých ohúrila.

BRATISLAVA – V jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa predviedlo už veľa nadaných ľudí. Inak tomu nebolo ani včera večer, keď sa na pódium postavila Nikol Nejedlá (11). Dievčatko z Medlovíc svojím vystúpením doslova vyrazilo dych nielen porote, ale aj divákom. Prekvapivé však je, že zatiaľ čo publikum si ju ihneď zamilovalo, spolužiaci na základnej škole sa jej vyhýbajú. Ako malá slečna tvrdí, je skôr samotárkou. Po stredajšom vystúpení sa to však určite zmení.

Všetkých poriadne ohúrila! Svoje šťastie v talentovej šou prišlo vyskúšať aj 11 ročné české dievča Nikol Nejedlá. Mladá slečna sa pred porotu postavila v kostýme robota. Čo nasledovalo potom, však nikto nečakal. Tichá a krehká školáčka totiž predviedla neskutočnú šou v tanci s názvom elektro buggie. Z jej pohybov a choreografie ostali vykoľajení nielen obaja moderátori, ale aj všetci štyria členovia poroty a tiež diváci.

Ak si však myslíte, že vďaka svojmu talentu je v kolektíve obľúbená, ste na omyle. Nikolka totiž pred kamerami prezradila presný opak. Ako tvrdí, v triede sa s ňou veľmi nekamarátia. Dokonca o jej tanečných schopnostiach nevie takmer nik z jej spolužiakov. „So mnou sa nikto v triede nebaví. Neviem, prečo. Jednoducho oni nechcú. Je to nepríjemné, keď vás ohovárajú a potom za vami prídu a hovoria vám niečo, ale ja ich ignorujem,“ povedala smutne slečna, ktorá sa môže už vo svojom mladom veku pochváliť výraznými medailovými úspechmi. 

Dokonca je majsterkou ČR a vicemajsterkou sveta v elektro tancoch, ktoré sa naučila sama. „Pozerala som v televízii elektro buggie a inšpirovalo ma to. Skúsila som to. Na začiatku to bolo náročné, teraz je to v pohode, prezradila skromne Nikol, z ktorej bola nadšená aj porotkyňa Lucie Bílá. „Prišla si taká tichučká, a tak si to rozbalila, že mi spadla brada. Si neuveriteľne talentovaná. Ako môžeš toto pred spolužiakmi ukrývať? spytovala sa jej speváčka. Nechajme sa prekvapiť, ako sa mladej tanečnici bude dariť aj v ďalšom kole.

VIDEO: Iba 11-ročná Nikol Nejedlá predviedla tanec, z ktorého porotcom padla sánka!

Nikol Nejedla v Talente

Viac o téme: TalentNikol Nejedlá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu