Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mórovej nečakané odhalenie: Prezradila najväčšie tajomstvo Talentu... V Jojke budú zúriť!

Diana Mórová ako porotkyňa v Talente. Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová ako porotkyňa v Talente.

BRATISLAVA – Odhalenie zvláštnych praktík! Talent skončil, víťaz už je jasný, a tak sme sa rozhodli po týždňoch mlčania vyjsť s pravdou von. Diana Mórová (44) ako čerstvá posila štvorčlenného porotcovského tímu nám totiž v priebehu šou prezradila tajomstvo o porote a výbere súťažiacich.

V obľúbenej jojkárskej šou Česko Slovensko má Talent sa tento rok po prvýkrát medzi ostrieľaných porotcov posadila aj herečka Diana Mórová. Ako nováčik to zjavne nemala medzi starými harcovníkmi vôbec jednoduché. Ako sama priznala, prežívala zo začiatku veľký stres. A nakoniec nechtiac vyzradila aj to, čo doteraz diváci ani len netušili. 


Česko Slovensko našlo svoj Talent: Diváci nespokojní s víťazkou... A ešte sa aj strápnila!


V rozhovore pre topky totiž Diana priznala, že o súťažiacich nerozhodovali porotcovia sami, ako si mnohí diváci zrejme myslia. Niektoré hodnotenia im boli našepkávané a riadené samotným režisérom Jeffom Minaříkom. Dokonca aj to, koho majú vyhodiť, hoci sa im dotyčný súťažiaci páčil.

„Začiatky si fakt nepamätám. Bola som vystresovaná, čo povedať, ako to povedať, kde sa usadiť, či použiť krátke vety, dlhé vety, ale našťastie, bol tu skvelý režisér Jeffo, ktorý mi do slúchadla niekedy povedal nejaké pripomienky ako: buď teraz milá, alebo vyhoď ho, a ja že Čo pre Boha?! Bola som ešte strašne neskúsená. Potom tým, že som videla, akí sú úžasní moji kolegovia, tak to išlo o 3 – 4 dni super,“ priznala bez okolkov Mórová, ktorá tak pravdepodobne nevedomky odhalila najväčšie tajomstvo Talentu.

Ako Diana poznamenala, často sa po kladnom hodnotení kolegu Prachařa pýtala, či sa mu vystúpenie naozaj páčilo a zistila, že v skutočnosti to tak nebolo. „To mu asi režisér povedal. Aj mne sa niekedy niečo páčilo a Jeffo mi povedal do slúchadla, že teraz ty povieš nie,” odhalila zákulisné praktiky herečka. Týmto nám evidentne vyzradila, čo nemala. A v televízii Joj asi z toho nebudú veľmi nadšení...  

VIDEO: Diana Mórová prezradila tajomstvo o Talente!

Diana Mórová o Talente

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu