Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mórová s natáčkami aj odhaleným zadočkom, misska s menším trapasom!

Diana Mórová hviezdila na móle. Zobraziť galériu (46)
Diana Mórová hviezdila na móle. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Takto ste ju ešte nevideli! Diana Mórová (45) je momentálne na výslní. Dostáva jednu lukratívnu ponuku za druhou. Včera večer sa dokonca stala hviezdou večera na prehliadkovom móle, kde v priesvitných šatách odhalila zadoček. My sme ju však ešte predtým zachytili aj v natáčkach. Okrem herečky zaujala aj Miss Európskej únie Silvia Kováčová (31), ktorá sa akosi zamotala do šiat.

Herečka Diana Mórová aktuálne prevyšuje všetky svoje ostatné kolegyne. Nielen skvelo vyzerá, ale dostáva jednu lukratívnu ponuku za sebou. Svojím dokonalým výzorom vo veku 45 rokov blondínka vyrážala dych nielen televíznym divákom v Tanci snov, ale aj súťažiacim v šou Česko Slovensko má talent. A včera sa dokonca predviedla v úlohe modelky na módnych dňoch v hlavnom meste.


Aktuálne najkrajšia jojkárka: Pozrite, táto schová všetky ostatné do vrecka!


Nám sa podarilo herečku nafotiť tak, ako ju zrejme vidí iba málokto. V župane a s natáčkami na hlave. Hoci nevyzerala v tej chvíli úplne tip-top, ťažkú hlavu si z toho rozhodne nerobila. Neskôr sa však zmenila na nepoznanie a stala sa hlavnou hviezdou módnej šou. Prítomní hostia mohli oči na nej nechať. Mórová v priesvitných šatách, ktoré boli posiate kamienkami a perlami a k tomu ešte rafinovane odhaľovali jej zadoček, jednoducho všetkým vyrazila dych.

No zatiaľ čo herečka hviezdila, bývalej Miss Európska únia Silvii Kováčovej sa pritrafil menší trapas. Sexi blondínka si na móle totiž pristúpila dlhú sukňu a jemne sa zapotácala. Našťastie to ustála a pokračovala ďalej, akoby sa nič nestalo. Foto a ďalšie zaujímavosti nájdete v našej galérii.

Diana Mórová v natáčkách a potom sexi diva s podhaleným zadočkom.
Zobraziť galériu (46)
Diana Mórová v natáčkách a potom sexi diva s podhaleným zadočkom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Miss EÚ Silvia Kováčová s menším trapasom na móle: Pristúpila si šaty, našťastie to ustála a pádu sa vyhla.
Zobraziť galériu (46)
Miss EÚ Silvia Kováčová s menším trapasom na móle: Pristúpila si šaty, našťastie to ustála a pádu sa vyhla.  (Zdroj: Jan Zemiar)

 

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu