Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Verešová poohovárala známu krásku: Vyzerá ako chlap!

Andrea Verešová si nedala servítku pred ústa. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová si nedala servítku pred ústa.

PRAHA - Pustila sa do nej! Andrea Verešová (35) je stále vyhľadávanou modelkou. Patrí k typickým kráskam a asi si nevie zvyknúť, že modelingový priemysel môže preferovať aj iné typy žien. Pri nakrúcaní relácie pre hudobnú televíziu skritizovala svoju českú kolegyňu Anetu Vignerovú (27) za mužské rysy v jej tvári. Aktuálne trendy v tom, aké tváre sú žiadané, sú podľa nej bláznivé a príliš extrémne.

Andrea Verešová má na Slovensku aj v Čechách stále množstvo pracovných ponúk. Vo svete sú však žiadané aj iné typy žien než len klasické krásky, ako je rodáčka zo Žiliny. 

Úplne odlišnú tvár má napríklad Aneta Vignerová. Tá bola po svojom víťazstve v súťaži miss dosť kritizovaná, ale v modelingu sa uplatnila. A to akosi Verešovej nevonia. „Má tvrdší výraz a nemá úplne dokonalé prvky v tvári. Má uši, ktoré nie sú úplne prilepené k hlave. Má iný nos, iné uši, je vysoká. Má, čo je teraz moderné, taký ten polomužsko-ženský sexepíl,” zhodnotila českú brunetu. 

A z jej ďalších slov vyplýva, že žiadanosť týchto typov úplne neschvaľuje. „Čítala som, že zase letí ten trend à la mužožena. Je to cool trend, keď žena môže pokojne vyzerať ako muž. Je to zvláštne a nehovorím, že je to úplne dobré,” vyjadrila svoj názor pred kamerami Verešová. „Podľa mňa by tam vždy mal byť nejaký ten sexepíl a ženskosť. Ale módne trendy v modelingu sú niekedy bláznivé a posunuté do extrému,” dodala. Pre Andreu je zrejme nepochopiteľné, že si niektorí klienti môžu do svojich kampaní vybrať radšej niečo odlišné než typickú slovanskú krásu. 

Aneta Vignerová (vľavo) aj Andrea Verešová vyhrali vo svojich krajinách súťaž krásy.
Zobraziť galériu (7)
Aneta Vignerová (vľavo) aj Andrea Verešová vyhrali vo svojich krajinách súťaž krásy.

Viac o téme: Andrea VerešováAneta Vignerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu