Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásavica Verešová pri sporáku: Andrea, toto je trošku trápne, nie?!

Modelka Andrea Verešová. Zobraziť galériu (7)
Modelka Andrea Verešová.

TALIANSKO - To myslí vážne?! Modelka Andrea Verešová (35) patrí medzi osobnosti, ktoré sa rady pochvália svojimi zábermi na sociálnej sieti. Najnovšie svojich fanúšikov prekvapila fotografiou z dovolenky, kde stojí pri sporáku a robí taliansku špecialitu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby brunetka nevarila v sexi minišatách bez podprsenky a v slnečných okuliaroch.

Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová si v týchto dňoch užíva slnko a more. Sexi kráska sa nachádza v Taliansku, kde nielen pracuje, ale zároveň dovolenkuje so svojou rodinou, o ktorú sa dokáže aj sama postarať.

Pred pár dňami sa brunetka fanúšikom pochválila na sociálnej sieti, aká je z nej šikovná žienka domáca. Uverejnila totiž fotografiu, ako pripravuje sardínsku špecialitu – mušle s talianskymi cestovinami.


Verešová bez zábran: Vyvalená pri bazéne... A úplne HOLÁ!

Pohľad pre Bohov: Takto ste odhalenú Verešovú ešte nevideli!


Na tom by naozaj nebolo nič zvláštne, keby Andrea nešokovala outfitom, ktorý si k sporáku obliekla. Verešová na varenie zvolila ružové minišaty s veľkým výstrihom a bez podprsenky, v ktorých sa nedali prehliadnuť jej vytŕčajúce bradavky.

Okrem toho mnohých zarazila slnečnými okuliarmi, ktoré mala v kuchyni na očiach. „V okuliaroch? Hahaha,“ vysmial ju jeden z fanúšikov v komentároch pod záberom. Ďalší sa tiež prekvapene spýtal: „Slnečné okuliare v kuchyni?“ Nuž, Andrea predsa vždy musí byť niečo extra... 

Andrea Verešová varí v sexi minišatách a v slnečných okuliaroch.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová varí v sexi minišatách a v slnečných okuliaroch.

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu